x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Roberta, cainele de pază al Cotroceniului

Roberta, cainele de pază al Cotroceniului

25 Iun 2012   •   19:18
Roberta, cainele de pază al Cotroceniului

Roberta sufla si-n iaurt. In timpul liber numara bile, la Camera e cu ochii in patru sa nu-i strecoare usleistii vreo chestie nasoala, numita suspendare. Ieri, a sustinut demersul USL de organizare a unei sesiuni extraordinare cu o singura conditie: nimic despre suspendare. 'Din ce am vazut eu ca si declaratie facuta pana in acest moment inteleg ca vorbim de niste prioritati economice. Nu de altceva...'

Ultimul simpozion de autodemolare al PDL a avut pentru Roberta Anastase valoarea unui masterat. A invatat in cateva ore cat intr-o viata intreaga. Si-a notat si ideile principale. 1. Pinalti i-a strigat lui Baconschi: ce te tii, ba, de scaun? Ba, de la Baconschi, i-a replicat: ba, numele Baconschi este un brand. Pinalti a raspuns: ba, ineptule, Pinalti e brandul; 2. Gica Falca, lui Anastase (adica mie): Te-am pus la Camera ca sa numeri voturile, nu sa le pierzi; 3. Elena Udrea: Doi ani, prin toate garile, am bagat doar crenvursti in gura, pentru partid; 4. Florea, Robertei (adica mie): Te-am pus sa numeri bile, si tu te-ai crezut la discoteca.

Urmare a criticilor de mai sus, Roberta vine la Camera cu noaptea in cap si pleaca ultima. Cauta prin birouri urme de tradare, scotoceste cosurile de gunoi da tarcoale uselistilor cu privire dubioasa. Se gandeste cu groaza la ziua cand pe numaratoarea ei calificata va fi suspendat Traian Basescu.

×
Subiecte în articol: cod rosu