x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Sportivă de succes, prostituată la 18 ani 

Sportivă de succes, prostituată la 18 ani 

de Mariana Zaharia 1    |    23 Iul 2021   •   07:10
Sportivă de succes, prostituată la 18 ani 

Bătută, umilită și ajunsă la prostituție în Elveția, o tânără sportivă a avut puterea să îl denunțe pe cel care i-a distrus viața. Același bărbat pe care îl iubise și pentru care fugea de acasă, iar tatăl o aducea înapoi doar cu Poliția. Practicantă de judo, medaliată la mai multe competiții, a renunțat la tot pentru cel care îi promitea o familie, dar care a pus-o să avorteze când a rămas însărcinată.

 

 

Atât a așteptat cel pe care tânăra îl credea iubirea vieții ei, ca ea se fie majoră. Tânăra sportivă a împlinit 18 ani în iunie și, în aceeași lună, a fost trimisă în Elveția. Deja replicile sunt, din păcate, aceleași, aplicate pentru sute de victime. Li se spune că trebuie să facă bani pentru o casă, pentru familie, pentru viitor. Dar ele rămân cu umilința și agresiunile, iar proxeneții, cu buzunarele pline.

 

„Îmi era frică de el”

 

„M-am mutat la el cu toate că tatăl meu nu era de acord cu relația noastră, însă eu eram îndrăgostită de el și fugeam mereu de acasă, chiar dacă mă lua poliția și mă reîntorceam la acesta. A fost al doilea bărbat cu care m-am culcat. La puțin timp după ce m-am mutat cu acesta, a început să mă agreseze din diferite motive. Era nemulțumit de atitudinea mea. Mă bătea cu pumnii și picioarele, mă trăgea de păr, însă eu nu l-am părăsit, pentru că familia mea nu mă mai accepta și începuse să-mi fie frică de el. Se întâmpla destul de des să mă bată, dar din motive de gelozie: de exemplu, dacă mă uitam la altă persoană de sex masculin. Îmi era frică de el. Iată un mesaj pe care i l-am trimis odată: eu am renunțat la familia mea, l-am făcut pe tata nebun la poliție, ca să stau cu tine. Tu îmi spui o grămadă de vorbe frumoase, dar faptele tale sunt exact opusul. Cu toate că îmi porți tu de grijă și d-astea, am ajuns să-mi fie frică să ies, să vorbim, că mă bați. Azi nu știu ce ai făcut, ce gest, și m-am speriat în ultimul hal. Ai uitat când stăteam cu tine în casă și mă umileai mereu, mă scuipai și mă băteai și făceam șoc și îmi dădea sângele pe nas? Cum să trăiesc așa? Păi ce, sunt animal să dai tu în mine cum vrei? Să mă înjuri, să mă scuipi? M-ai dus pe câmp să mă bați. Numai o minte nebună poate face ceea ce faci tu”, le-a povestit tânăra procurorilor, atunci când l-a denunțat pe individ. 

 

Fotografiați în timpul partidelor de sex 

 

Chiar dacă ea era în Elveția și el, în România, individul o punea pe fată să îl anunțe de fiecare client. Era certată și amenințată dacă depășea minutele pentru care plăteau cei cu care avea relații sexuale. Prețurile variau. Pentru 30 de minute petrecute cu fata, clienții plăteau între 100 și 120 de euro și, fără să știe, erau fotografiați. 

„Ai grijă și vezi să îl mai iei și tu în brațe, îl mângâi, ca să vină numai la tine. Ai grijă, pune mâna pe el, să îmi faci o poză fără să te vadă, dar ai mare grijă. Fă gesturi fine fără să-și dea seama nimeni”, îi scria individul tinerei. În ciuda a tot ceea ce trăia, fata a fost salvată după ce s-a îndrăgostit de un alt bărbat, căruia a și avut curaj să îi povestească totul. S-au întors împreună în țară și au mers și la tatăl victimei. După ani de dispariție, ea s-a împăcat cu părintele. Și tot cu el și cu iubitul ei, a mers la procurori, să le spună totul despre rețea. 

Bărbatul care a chinuit-o pe tânăra sportivă a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru trafic de minori. În plus, nu va avea voie să se apropie de victimă timp de 10 ani. 

 

Fata a vrut să îl părăsească, dar s-a temut să facă asta, crezând că părinții nu o vor mai primi acasă. A continuat să accepte să fie bătută, scuipată și înjurată. Își numea agresorul „Prințul meu”.

×
Subiecte în articol: loverboy