x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Vasile Puscas: "Intai sa votam, si apoi sa comentam!"

Vasile Puscas: "Intai sa votam, si apoi sa comentam!"

12 Dec 2004   •   00:00

ALEGERI 2004
Ioan Rus a votat pentru continuitate, iar Emil Boc pentru un alt presedinte. Cam acestea au fost optiunile electorale ale celor mai importanti politicieni clujeni.
ELENA STANCIU

LA URNA. Negociatorul-sef al Romaniei cu Uniunea Europeana, Vasile Puscas, are incredere in optiunea electoratului clujean
Romanii s-au invatat sa comenteze dupa ce un anumit eveniment s-a petrecut, a declarat ieri, la Cluj, Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei cu Uniunea Europeana. Acesta a afirmat ca cetatenii romani ar trebui intai sa voteze, iar apoi sa-si dea cu parerea. "Oamenii ar trebui neaparat sa mearga la vot, pentru ca este exprimarea noastra. Noi, romanii, suntem obisnuiti sa comentam dupa. Trebuie sa votam, si pe urma sa comentam", a declarat Puscas.

SPERANTA. Negociatorul-sef al Romaniei cu UE si-a exprimat speranta ca oamenii vor vota cum cred ei ca e mai bine pentru tara, "pentru ca tara inseamna nu numai familia, ci si comunitatea".

La randul sau, primarul Clujului, Emil Boc a declarat, la iesirea de la urna, ca a votat pentru un alt fel de presedinte - "un presedinte dinamic, un jucator, capabil sa lupte cu coruptia".

OPTIMISM. Fostul ministru al Administratiei si Internelor si presedintele filialei clujene a PSD, Ioan Rus, a declarat ca si-a dat votul pentru continuitate. Acesta a mai spus ca Adrian Nastase a fost un bun premier "si va fi si un presedinte bun". "Am dat un vot pentru continuitate, in sensul unei dezvoltari economice mai puternice, pentru finalizarea procesului de aderare, dar si pentru marirea pensiilor si salariilor", a spus Ioan Rus.

INDEMN
"Oamenii ar trebui neaparat sa mearga la vot, pentru ca este exprimarea noastra"
Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei cu UE

BANATENII NU S-AU INGHESUIT
La fel ca in primul tur de scrutin, si de aceasta data timisenii se afla la coada clasamentului in ceea ce priveste prezenta la urne. Daca pana la ora 9:00 au votat putin peste unu la suta din electori, pana la ora 13:00 doar 19 la suta din banateni si-au exercitat acest drept constitutional. Alegerile in judetul Timis au decurs normal, fara incidente majore, cele mai aglomerate sectii de votare fiind cea de la Gara de Nord si Complexul Studentesc. (Tibi Kiss)
×
Subiecte în articol: eveniment vasile puşcaş