x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport 350.000 de euro pentru o seara de vis

350.000 de euro pentru o seara de vis

de Mihai Igirosanu    |    11 Oct 2005   •   00:00
350.000 de euro pentru o seara de vis

Duminica a fost o zi speciala pentru Adrian Mutu. Dimineata a plecat spre Roma, iar dupa-amiaza era cununat religios cu dominicana Consuelo. Aflat la a doua casatorie, vedeta lui Juventus a parasit ieri-dimineata capitala Italiei, mergand la Torino.

La Roma, ostilitatile au inceput inca de sambata seara, cand nasul Nicu Gheara a organizat o petrecere pentru invitatii sositi deja in Italia la restaurantul Cesar Casino, aflat intr-un cartier romanesc. Conform unor informatii, costul total al nuntii de duminica s-a ridicat la aproximativ 350.000 de euro, bani din care jumatate au fost suportati de nasul fotbalistului.

"INCALZIRE". Majoritatea celor invitati de Adrian Mutu, care era asteptat abia a doua zi la Roma, a petrecut pana spre dimineata, pe ritmuri sud-americane. Marius Lacatus, Marcel Pavel, Sanda Ladosi, Ionut Iftimoaie sau Romica Tociu s-au "incalzit" inaintea zilei de duminica. Dupa incheierea petrecerii, invitatii au fost transportati la hotel la bordul unui autocar inchiriat special.

SOSIRE. Dimineata a sosit la Roma si Adrian Mutu, insotit de colegul sau de la echipa nationala Cosmin Contra si de manelistul Adrian De Vito. La scurt timp dupa atacantul lui Juventus, in capitala Italiei au sosit si ceilalti 250 de invitati la nunta, adusi de un charter si de cateva autocare. Pentru gazduirea acestora, Mutu si nasii au inchiriat camere la doua hoteluri.

CUNUNIE. Seara a avut loc si mult asteptatul eveniment. Cununia religioasa s-a desfasurat la Patriarhia Ortodoxa Romana Scala Celli alle Tre Fontane, lacas ales special de Mutu pentru ca preotul Juvenalie Ionascu sa poata oficia. Ceremonia nu a inceput la ora stabilita, deoarece atat mirele, cat si mireasa au intarziat. Consuelo a fost condusa la altar de catre tatal sau, omul de afaceri Leonardo Matos Berrido. Ea a fost imbracata intr-o rochie creata de designerul italian Carlo Pignatelli. Dupa cununie, intregul alai s-a mutat la restaurantul Casina Valadier, aflat in Villa Borgheze din Piazza Bucharest. Mutu se afla la cea de-a doua casatorie, dupa ce in urma cu cinci ani, la 27 august 2000, isi unea destinele cu Alexandra Dinu. Dupa trei ani, cuplul s-a despartit, iar fiul lor, Mario, a ramas in grija mamei.

ALATURI DE PRIETENI
Alaturi de Adrian Mutu la importantul eveniment a fost si bunul sau prieten Cristi Chivu. Fundasul Romei a sosit la biserica impreuna cu logodnica sa, Maria Marinescu (foto). Interesant este ca de la ceremonie a lipsit Gheorghe Hagi, nasul de cununie al lui Mutu la prima casatorie. Fostul selectioner a participat, tot duminica, la o alta nunta, dar in Romania. Printre personalitatile prezente la Roma s-au mai numarat Mircea Sandu, Gigi Corsicanu, Dumitru Dragomir, primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, Stefan Brotac, Cosmin Olaroiu sau Marius Lacatus.
×
Subiecte în articol: sport mutu