x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A inceput războiul psihologic

A inceput războiul psihologic

de Marius Mihalcea    |    24 Iul 2007   •   00:00
A inceput războiul psihologic

Campioana en-titre, Dinamo, şi deţinătoarea Cupei Romăniei, Rapid, se vor infrunta măine, pe Stadionul "Lia Manoliu", meci care va deschide oficial stagiunea 2007-2008, pentru cel de-al treilea trofeu intern, Supercupa.

Supercupa Romăniei

Campioana en-titre, Dinamo, şi deţinătoarea Cupei Romăniei, Rapid, se vor infrunta măine, pe Stadionul "Lia Manoliu", meci care va deschide oficial stagiunea 2007-2008, pentru cel de-al treilea trofeu intern, Supercupa. Startul partidei, fixat iniţial la ora 20:45, ar putea fi decalat cu 45 de minute, la solicitarea preşedintelui FRF, Mircea Sandu, acesta dorind să-i ferească pe căt posibil pe jucătorii celor două combatante de căldura sufocantă.

RAPID. Chiar dacă situaţia titularului de portar al giuleş-tenilor, Dani Coman, este in continuare neclară, jucătorul refuzănd să semneze şi prelungirea contractului cu un an, antrenorul Cristiano Bergodi este optimist: "Cu Dani Coman este o situaţie specială şi cred că se va rezolva curănd. Noi suntem pregătiţi pentru acest meci, nu ştiu dacă pentru a invinge, dar suntem pregătiţi. Voi incerca să trimit in teren o echipă competitivă", a spus tehnicianul feroviarilor. Dani Coman a vorbit despre situaţia sa: "Nu mi s-a dat nici un ultimatum să semnez, iar ce se spune, că dacă nu voi semna voi fi trimis la echipa a doua, vreau să cred că sunt simple speculaţii. Deocamdată nu m-a anunţat nimeni nimic in mod oficial".

DINAMO. Cu efectivul complet pentru confruntarea din Supercupă, Mircea Rednic n-are decăt o treabă: să aleagă cea mai potrivită formulă, in condiţiile in care dispune de soluţii viabile in toate compartimentele. "Am portari buni, apărare la fel de bună, o linie de mijloc bună, iar in atac stăm tot la fel de bine. Ceea ce-mi rămăne mie de făcut acum este să ştiu să-i aşez pe fiecare dintre jucători in teren, astfel incăt ei să dea randament maxim", a declarat "Puriul".

×
Subiecte în articol: sport