x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aadversari - Portocala decimata

Aadversari - Portocala decimata

de Ionut Paduraru    |    07 Feb 2007   •   00:00
Aadversari - Portocala decimata

Olanda va disputa astazi ultima partida de verificare inaintea meciului cu Romania din preliminariile Euro-2008, de la 24 martie. Adversara echipei lui Van Basten va fi Rusia, antrenata de olandezul Guus Hiddink.

Marco van Basten are mari probleme de efectiv inaintea meciului din aceasta seara, ce va avea loc la Amsterdam. Fata de accidentarile mai vechi ale unor titulari precum Van Persie, Ooijer si Robben, in ultimele zile, alti trei fotbalisti olandezi au devenit indisponibili.

ACCIDENTARI. Portarul Edwin Van der Sar a suferit o fractura de piramida nazala la partida dintre echipa sa de club, Manchester United, si Tottenham, fiind inlocuit in lotul pentru aceasta partida cu Henk Timmer, de la Feyenoord. In plus, tehnicianul olandez a mai fost nevoit sa renunte la fundasii Emanuelsonz si Heitinga, ambii de la Ajax, care s-au accidentat in timpul derby-ului cu Feyenoord. In locul celor doi nu a mai fost chemat vreun jucator, astfel incat Van Basten are la dispozitie doar 18 fotbalisti pentru meciul cu Rusia. Chiar si asa, selectionerul Olandei nu a renuntat la orgoliu, jucatori precum Van Nistelrooy sau Van Bommel ramanand in continuare in afara primei reprezentative.

AMICALE. Si celelalte adversare ale Romaniei din Grupa G de calificare la CE vor disputa astazi partide amicale. Belarus va juca in deplasare cu Iran, in timp ce Slovenia, Albania si Luxemburg vor intalni pe teren propriu Estonia, Macedonia, respectiv Gambia. Cealalta echipa din grupa, Bulgaria, a jucat ieri cu Letonia. Alte meciuri amicale care se disputa azi in Europa: Germania - Elvetia, Anglia - Spania si Franta - Argentina.

×
Subiecte în articol: sport