x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Acasă la Gheorghe Hagi

Acasă la Gheorghe Hagi

de Ionut Paduraru    |    03 Aug 2007   •   00:00
Acasă la Gheorghe Hagi
Sursa foto: Christian Silva/

După succesul de la Lubin, Hagi se va confrunta in această seară cu echipa la care e debutat in prima divizie. Partida de la Constanţa va incepe de la ora 20:30 şi va fi transmisă in direct de Kanal D.

După succesul de la Lubin, Hagi se va confrunta in această seară cu echipa la care e debutat in prima divizie. Partida de la Constanţa va incepe de la ora 20:30 şi va fi transmisă in direct de Kanal D.

Pe lăngă oboseala cauzată de meciul jucat in Polonia, antrenorul Stelei are incă o grijă pentru meciul de la Constanţa: numeroasele indisponibilităţi din linia de atac. In afară de Iacob şi de Vali Badea, nerefăcuţi complet, Gică Hagi nu poate conta acum nici pe Neaga, suspendat după cartonaşul roşu primit la partida cu Ceahlăul, din prima etapă. In aceste condiţii, singurii atacanţi valizi ai Stelei sunt Nicolae Dică şi Dorel Zaharia, care ar putea incepe ca titular in formaţia roş-albastră in această seară. "Ne aşteaptă un meci dificil, mai ales că noi venim după o partidă grea in Polonia. Mă bucură faptul că echipa joacă in partidele oficiale foarte bine, nu dăm şanse adversarilor. Zaharia poate fi titular la Constanţa, mai ales că nu joacă Neaga", a spus Hagi. Şi fundaşul Dorin Goian crede că meciul va fi unul dificil: "Farul a pierdut la Craiova la un scor mare şi va dori să spele ruşinea. La Constanţa avem neapărată nevoie de victorie".

PERICOL. Antrenorul Farului, Constantin Gache, a declarat că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenţi in special la decarul stelist Nicolae Dică. "Aş fi mulţumit şi cu o remiză, iar o infrăngere ar fi gravă, dar nu catastrofală. Il ştiu pe Hagi de mult timp, a debutat la Farul alături de mine şi suntem prieteni buni. L-am ajutat in perioada cănd liderul Farului era Ştefan Petcu şi il sfătuiam des in aromănă pe teren. Mişcările lui Hagi ca antrenor poate că le voi ghici, insă nu ştiu dacă voi ghici şi mişcările lui Dică. Imi este frică de Dică, dar mai mult mă tem de Steaua", a spus Gache.

SECURITATE. Jandarmeria a anunţat ieri că spectatorii nu vor putea intra pe stadion fără a prezenta un act de identitate, chiar dacă au bilet. De asemenea, nu va fi permis accesul persoanelor care vor avea asupra lor băuturi alcoolice, produse pirotehnice, obiecte contondente, precum şi bannere inscripţionate cu mesaje ce instigă la violenţă sau rasism.

×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi