x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Acelaşi Kapetanos

Acelaşi Kapetanos

de Ionut Paduraru    |    28 Apr 2009   •   00:00
Acelaşi Kapetanos
Sursa foto: Razvan Pasarica/Gazeta Sporturilor/Intact images

Roş-albaştrii au câştigat in extremis în faţa penultimei clasate, reuşita din prelungiri a grecului Kapetanos păstrând şansele de participare într-o cupă europeană, dar şi postul antrenorului Marius Lăcătuş.



Deşi steliştii au evoluat din nou modest, oficialii din Ghencea s-au declarat mulţumiţi de obţinerea celor trei puncte. "Ne bucură mult succesul acesta, mai ales că şi noi am pierdut multe puncte pe final de partidă şi acum putem să ne bucurăm şi noi că am câştigat în aceeaşi manieră. Nu contează cum am jucat, importante sunt punctele. Steaua nu a strălucit, dar nici alte echipe aflate în zona noastră nu joacă extraordinar. Victoria aceasta este o gură de oxigen pentru echipă, nu neapărat pentru banca tehnică", a spus secundul Massimo Pedrazzini, care susţine că Steaua poate învinge în toate cele şapte meciuri pe care le mai are de disputat în acest campionat.

Preşedintele Valeriu Argăseală, despre care patronul Gigi Becali a spus că este singurul care va lua decizii în club, a declarat că nu se pune problema unei schimbări pe banca tehnică. "Nu aţi văzut că toate meciurile sunt grele? N-aţi văzut că am avut posesie de peste 60 la sută? Avem nevoie de puncte, asta e foarte important. Am trecut peste un hop, pentru că psihic eram deficitari", a spus Argăseală.

De partea cealaltă, antrenorul lui CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, a dat vina pe ghinion. "Sunt dezamăgit. Am jucat bine, însă am primit din nou gol în minutul 90. Este al patrulea joc din acest retur când păţim aşa ceva. Puteam câştiga dacă marcam la ocaziile pe care le-am avut, însă şi norocul face parte din jocul de fotbal. Cred că ceea ce ne-a lipsit a fost norocul", a declarat Ciobotariu.

×
Subiecte în articol: sport