x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alba-neagra cu Mazilu

Alba-neagra cu Mazilu

de Marius Mihalcea    |    13 Ian 2008   •   00:00
Alba-neagra cu Mazilu
Sursa foto: rpressport/

În timp ce impresarul Victor Becali a anunţat că Rapid şi Dnepr s-au înţeles deja în privinţa transferului atacantului giuleştean la gruparea ucraineană, directorul general al “alb-vişi­niilor”, Constantin Zotta, susţine că cele două echipe n-au ajuns încă la un acord.

În timp ce impresarul Victor Becali a anunţat că Rapid şi Dnepr s-au înţeles deja în privinţa transferului atacantului giuleştean la gruparea ucraineană, directorul general al “alb-vişi­niilor”, Constantin Zotta, susţine că cele două echipe n-au ajuns încă la un acord.

Tranzacţia iernii, Ionuţ Mazilu la Dnepr Dnepro­petrovsk, contra sumei-record de 4 milioane de euro, tinde să se transforme într-o telenovelă, declaraţiile părţilor implicate bătându-se cap în cap. Singurul lucru cert în momentul de faţă este că cel mai prolific atacant al giuleştenilor se va prezenta mâine la reunirea lotului, sub comanda lui Mircea Rednic.

 

CONTRADICŢII. Directorul general al grupării de sub Podul Grant, Constantin Zotta, a confirmat ieri că Mazilu este în conti­nuare jucătorul Rapidului. “Există discuţii cu cei de la Dnepr, dar suntem departe de o înţelegere. Transferul lui Mazilu nu este perfectat, iar jucătorul va intra de luni în programul echipei”, a spus Zotta. Tehnicianul lui Dnepr, Oleg Protasov, a recunoscut şi el că li­derul la zi al campionatului Ucrai­nei nu a obţinut încă semnătura jucătorului: “Deocamdată nu vă pot spune mai multe, fiindcă nu s-a semnat nimic. Mazilu este un jucător bun, suntem interesaţi de el, dar până acum au fost doar nişte discuţii între noi şi Rapid, nimic mai mult”. În schimb, fostul agent al jucătorului, Victor Becali, afirmă că “ne-am pus în principiu de acord, iar din moment ce s-au înţeles cluburile, cred că cei de la Dnepr se vor înţelege şi cu fotbalistul, căruia îi cunosc pretenţiile”. Zotta s-a arătat contrariat de faptul că Victor Becali s-a pronunţat în privinţa transferului lui Mazilu: “Sunt extrem de surprins că domnul Becali îşi dă cu părerea despre Mazilu. Acest domn nu mai este impresarul jucătorului nostru din septembrie anul trecut, chiar el mi-a spus asta, iar, din câte ştiu eu, Mazilu nu are impresar în clipa de faţă”. Oficialul rapidist a mai precizat că “noi ne dorim să-l păstrăm pe Mazilu şi-i vom da drumul doar dacă va veni o ofertă fa­buloasă, de nerefuzat”.

 

REUNIRE. Altfel, la reunirea lotului, programată mâine, la ora 10:30, la baza ProRapid, va fi prezent şi singurul jucător achiziţionat deocamdată de gruparea feroviară în această campanie de transferului, belgianul Philippe Leonard. Tot mâine va sosi însă în Bucureşti şi atacantul ghanez Ibrahim Salou, pe care Mircea Rednic îl doreşte ca înlocuitor al lui Mazilu. “Leonard va ajunge în România duminică seară, iar Salou a doua zi, pentru a începe negocierile”, a precizat tehnicianul “alb-vişiniilor”. Rapidiştii se vor pregăti în ţară până la data de 20 ianuarie, dată la care se vor deplasa în Portugalia, la Rio Maior, pentru primul stagiu centralizat din această pauză competiţională.

 

“Nu ştiu care este stadiu discuţiilor dintre Rapid şi Dnepr. Ceea ce contează pentru mine este să joc la o echipă care evoluează în Liga Campionilor. Nu ţin neapărat să plec din Giuleşti, chiar dacă în altă parte aş putea avea un contract mult mai bun decât cel actual. Sunt liniştit şi aştept decizia clubului”

Ionuţ Mazilu

marius.mihalcea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport mazilu