x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aliuta s-a inteles cu PAOK Salonic

Aliuta s-a inteles cu PAOK Salonic

05 Dec 2004   •   00:00

Marian Aliuta ar putea parasi Rapidul in aceasta iarna. Mijlocasul s-a inteles cu Paok Salonik si mai are nevoie doar de acordul conducerii giulestene.

IONUT PADURARU

DESPARTIRE. Marian Aliuta ar putea parasi Rapidul dupa doar 3 luni, fiind foarte aproape de un transfer in Grecia, la PAOK Salonic
Aliuta si-a anuntat de mult dorinta de a juca din nou in strainatate, el parand cel mai aproape de un tranfer la Dinamo Moscova.

ACORD. Insa varianta cu gruparea rusa a picat, asa ca mijlocasul a fost nevoit sa dea curs unei alte oferte. Insotit de impresarul Dumitru Tudor, Aliuta a plecat vineri catre Grecia, pentru a negocia cu Paok Salonik. Cele doua parti au ajuns la un acord pentru un contract valabil pana in 2008, conform caruia Aliuta ar primi 400.000 de dolari pe sezon.

CERERI. Cel mai probabil, reprezentantii gruparii din Salonic vor veni astazi in Bucuresti pentru a incepe negocierile cu Rapid. Singura piedica in realizarea transferului ar putea fi reprezentata de pretentiile financiare ale conducerii alb-visiniilor, care doreste 500.000 de dolari. "Ii asteptam la discutii pe greci, insa nu se pune problema sub nici o forma sa-i dam drumul pentru o suma mai mica de 500.000 de dolari. Oferta trebuie sa convina si clubului, si jucatorului", a spus presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe.

VINE BUGA
Daca transferul lui Aliuta este inca sub semnul intrebarii, mult mai sigura pare venirea in Giulesti a atacantului brasovean Mugurel Buga. Presedintele Dinu Gheorghe a afirmat ca "tratativele pentru Mugurel Buga sunt foarte avansate si in mod normal nu ar trebui sa fie probleme la transferul sau in Giulesti". Buga a fost dorit de Razvan Lucescu inca de cand tehnicianul a parasit Brasovul pentru a veni la Rapid, dar giulestenii au fost nevoiti sa astepte pauza competitionala dupa ce nu au putut realiza transferul in vara. Buga va veni in Giulesti doar daca nu se materializeaza vreo oferta din strainatate.
AMICAL
Giulestenii trebuiau sa dispute sambata, la Pitesti, un amical cu FC Arges. Partida a fost contramandata, asa ca fotbalistii lui Razvan Lucescu au disputat un meci de pregatire cu divizionara B CS Otopeni, in care au fost rulati 7 noi jucatori. Partida, jucata la Bucuresti, pe Stadionul National, a fost pierduta de Rapid cu 1-0. Lucescu jr. a folosit formula: Curca - N. Constantin, Maftei, Cr. Ionescu - Badoi, Postolache, V. Negru, N. Grigore, I. Stancu - V. Dinu, D. Niculae. Au mai jucat Sardescu, M. Constantin, Zeciu, T. Mihail, Bica, Pandele, I. Rada si Nicolae.
×
Subiecte în articol: sport aliuta