x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Altă viaţă cu Fiara!

Altă viaţă cu Fiara!

de Marius Mihalcea    |    01 Noi 2007   •   00:00

20.000 de fani ai "roş-albaştrilor" au fost aseară in tribunele arenei din Ghencea la debutul idolului lor pe banca Stelei! Iar Marius LăcătuşÂ le-a oferit suporterilor prima mare bucurie.

STEAUA - OŢELUL 3-1


20.000 de fani ai "roş-albaştrilor" au fost aseară in tribunele arenei din Ghencea la debutul idolului lor pe banca Stelei! Iar Marius Lăcătuş le-a oferit suporterilor prima mare bucurie. Steaua a invins Oţelul cu 3-1 şi fanii au uitat pentru moment de eşecul de la Cluj, cu Universitatea, şi de confictul cu Gigi Becali.

DEZINVOLŢI. Steaua a inceput fulminant, iar după ratarea lui Rada (’2), Dică a inscris din şase metri pentru 1-0 (’8). Gălăţenii au replicat prin D. Stan, care, in două rănduri, i-a dat posibilitatea lui Zapata să se remarce. După alte căteva ocazii de gol, cele mai multe aparţinănd gazdelor, Semeghin a deviat cu capul, in proprie poartă, centrarea lui Dică (’32). Echipă a contrastelor, Oţelul a revenit in joc in partea secundă, cănd Szekely a transformat magistral in gol, şut direct in vinclu, o lovitură liberă de la 30 de metri (’53). La pupitrul intălnirii au rămas insă elevii lui Lăcătuş. Cu un Dică in zi de graţie, Steaua a terminat la fel cum a inceput, in stil de mare echipă, decarul "roş-albaştrilor" punctănd pentru 3-1 dintr-o lovitură de la 11 metri. Fanii s-au descătuşat şi ei: "Lăcătuş, Lăcătuş!".

×
Subiecte în articol: sport