x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenament la liceu pentru echipa nationala

Antrenament la liceu pentru echipa nationala

09 Noi 2004   •   00:00

Buna dispozitie, pofta de fotbal, glume pe terenul de bitum si multe goluri. Astfel se pot caracteriza partidele jucate ieri, in curtea Liceului "Mihai Viteazul", din Bucuresti, de Razvan Lucescu, Daniel Niculae si Ionut Lupescu. Acestia au acceptat propunerea Gazetei Sporturilor si a firmei ISM de a participa la meciuri de binefacere, pentru sprijinirea liceelor din Capitala.

CATALIN FAINISI

AMINTIRI. Razvan Lucescu si-a adus aminte ieri de perioada in care apara poarta Rapidului
DISTRACTIE. Alaturi de colegii nostri de la Gazeta, antrenorul Rapidului, D. Niculae si "Kaiserul" au format o echipa ce s-a duelat mai intai cu profesorii liceului bucurestean, apoi cu tinerele sperante ale echipei de fotbal de la "Mihai Viteazul". Ambele meciuri au fost castigate de primii, cu 2-0, respectiv 4-3, dar nu fara eforturi deosebite. "Nu mai tin minte cand am alergat asa de mult ultima oara. Am implinit recent 35 de ani, dar pot spune ca de data asta m-am simtit din nou pustan", a declarat Lucescu Jr. la sfarsitul "extenuantelor" partide, in care a facut cuplu cu varful sau de la Rapid, Daniel Niculae. Alaturi de antrenorul sau, golgeterul Diviziei A a fost cel mai cautat pentru autografe, sute de adolescenti imbulzindu-se pentru a se fotografia cu idolul tribunei rapidiste. De asemenea, fostul capitan dinamovist, Ionut Lupescu, s-a aratat incantat de ideea de a juca impotriva adolescentilor din liceul bucurestean. "Imi aduc aminte ca, atunci cand eram copil, mereu jucam pe acest teren, fiindca am locuit in cartierul asta", a povestit "Kaiserul", care s-a intalnit cu fostii rivali din campionatul romanesc.

PLANURI. Referitor la chemarea sa la echipa nationala pentru partida din Armenia, de saptamana viitoare, "Nico" s-a aratat incantat de posibilitatea convocarii. "As vrea sa fiu chemat la echipa nationala, fiindca este mereu o onoare. Iar daca voi fi convocat, sper sa joc si chiar sa marchez", a declarat atacantul rapidist, care a marcat primul hat-trick din cariera in victoria giulestenilor, 3-2, in fata lui FC Arges.
OPINIE
Referitor la eventuala convocare a lui Daniel Niculae la "nationala" pentru meciul din Armenia, Razvan Lucescu a declarat ca ar fi o incununare a formei excelente a varfului giulestean. "Evolutiile sale excelente l-au propulsat pe primul loc in topul golgeterilor. Este cel mai valoros jucator din Divizia A in acest moment si merita sa fie convocat si sa joace", a spus tehnicianul giulestean.
MUTU
Situatia lui Adrian Mutu din acest moment a fost discutata si in curtea scolii bucurestene. "Indifesrent de echipa la care va juca dupa ispasirea pedepsei, Adi Mutu va redeveni fotbalistul de top care a incantat Europa", a spus Daniel Niculae. Acesta i-a oferit un loc la antrenamentele Rapidului, desi intelege faptul ca acesta s-ar putea antrena cu Dinamo, echipa care l-a lansat in fotbalul mare.

×
Subiecte în articol: sport echipa