x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenor - Andone, la capat de linie

Antrenor - Andone, la capat de linie

de Dragos Stoica    |    08 Ian 2007   •   00:00
Antrenor - Andone, la capat de linie
"Falcosul" s-a despartit de Omonia cu o victorie
Dupa ce Omonia a ajuns la numai un punct de liderul Apoel dupa victoria cu 2-0 contra lui AEL Larnaca, Ioan Andone si-a mentinut decizia de a demisiona.

Sfarsit de drum pentru Ioan Andone pe banca Omoniei Nicosia. Dupa ce i-a anuntat inca de la 17 decembrie pe conducatorii clubului ca intentioneaza sa demisioneze din postul de antrenor principal, tehnicianul s-a tinut de cuvant sambata, cand a renuntat la pregatirea echipei dupa o victorie cu 2-0 contra lui AEL Larnaca.

AMIABIL. Motivul invocat de Andone si prezentat oficial si pe site-ul clubului pentru rezilierea contractului il reprezinta arbitrajele pe care le-a avut Omonia in ultima perioada. "Mi-am dat seama ca nu mai pot munci in Cipru cata vreme arbitrajele decid rezultatele meciurilor, numele campioanei si al echipelor care retrogradeaza", a declarat "Falcosul", care s-a aratat insa destul de satisfacut pentru faptul ca paraseste Omonia la numai un punct de liderul Apoel.

TOT ROMAN. Tehnicianul care il va substitui pe Andone pe banca Omoniei Nicosia nu este deloc un strain pentru fotbalul romanesc, fiind vorba de ex-antrenorul lui Skoda Xanthi, Ioannis Matzourakis. Nascut in Romania, unde a evoluat ca jucator pentru CFR Cluj si pentru Rapid Bucuresti, Matzourakis a demisionat de la Xanthi in acest sezon imediat dupa ce echipa sa a fost invinsa acasa, cu 4-3, de Dinamo, in prima mansa a turului I al Cupei UEFA. De-a lungul carierei, Matzourakis a antrenat Panathinaikos Atena si Olympiakos Pireu, la un moment dat vorbindu-se chiar de o instalare a acestuia la carma Rapidului, echipa pentru care a jucat la sfarsitul anilor ’60.

ARE OFERTE
Dupa toate probabilitatile, Ioan Andone (foto) nu va ramane mult timp fara angajament, tehnicianul afirmand pentru Realitatea TV ca a primit deja mai multe oferte, in special din campionatele Rusiei si Olandei. "Indiferent daca ma voi duce la o echipa din tara sau la una din strainatate, aceasta va trebui sa aiba un obiectiv clar. Deocamdata am fost sunat doar de impresari, care mi-au zis ca exista un anumit interes pentru mine, dar nu mi-au dezvaluit numele cluburilor, ci numai campionatele in care acestea activeaza. Cred ca aceste lucruri se vor lamuri in perioada imediat urmatoare. Oricum, nu ma grabesc sa iau o decizie, vreau sa cantaresc bine totul".

×
Subiecte în articol: sport andone