x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenori in dificultate

Antrenori in dificultate

de Marius Mihalcea    |    27 Iul 2007   •   00:00
Antrenori in dificultate
Sursa foto: Christian Silva/

Mircea Rednic a fost criticat aspru după meci de Vasile Turcu, unul dintre acţionarii campioanei, in timp ce Cristiano Bergodi intenţionează să demisioneze, fiind nemulţumit de tergiversarea achiziţionării lui Herea.

Dinamo - Rapid 1-1 (6-7) - Apar semne de nemulţumire

Mircea Rednic a fost criticat aspru după meci de Vasile Turcu, unul dintre acţionarii campioanei, in timp ce Cristiano Bergodi intenţionează să demisioneze, fiind nemulţumit de tergiversarea achiziţionării lui Herea.

Cele 120 de minute ale Supercupei Romăniei, plus seria loviturilor de departajare, la capătul cărora dinamoviştii au ratat primul obiectiv al sezonului, au fost suficiente pentru a involbura apele in Ştefan cel Mare.

TENSIUNI. "Avem un buget de peste zece milioane de euro, am păstrat jucătorii, am adus şi alţii, dar de-acum e treaba lui Rednic, fiindcă noi ne-am făcut datoria. Numai că Rednic a făcut prost echipa, a băgat patru atacanţi, prea mulţi după părerea mea. Apoi, dacă Niculescu şi Dănciulescu nu sunt in formă, de ce nu-i scoate? Rednic trebuie să fie mai autoritar! Şi-au bătut joc de un trofeu important", l-a atacat făţiş pe Rednic, după meci, Vasile Turcu, unul dintre acţionarii campioanei. Un alt acţionar, Florian Walter, a sărit in apărarea antrenorului: "Nu ştiu de ce s-a inflamat aşa Vasile. Nu trebuia să vorbească aşa despre echipa lui! După părerea mea, Turcu nu ar mai trebui să vină la oficială. Au fost vorbe fără noimă".

INCERT. Paradoxal, deşi trupa lui Cristiano Bergodi a cucerit trofeul, in Giuleşti situaţia este şi mai incordată, iar tehnicianul "alb-vişiniilor" este pe punctul de a-şi inainta demisia. Bergodi a aflat cu surprindere, in timpul conferinţei de presă pe care susţinut-o la finalul meciului cu Dinamo, că Herea se află in tratative avansate cu Steaua, asta după ce vinerea trecută a fost prezentat oficial ca fiind jucătorul Rapidului. Iar acest lucru nu i-a picat deloc bine. "Domnul Bergodi este dezamăgit, este foarte supărat de ceea ce s-a intămplat miercuri cu Herea. Vom avea o intălnire cu conducătorii clubului pentru a clarifica situaţia, pentru că lucrurile nu trebuie să rămănă aşa", a declarat "secundul" lui Bergodi, Renzo Rossi.

Rapidiştii au prins glas

"A fost cel mai bun meci al Rapidului de cănd am venit aici. Nu cred că am căştigat cu noroc, pentru că am jucat bine şi am avut şi noi ocazii. Practicăm un fotbal bun, iar Steaua, Dinamo, CFR Cluj şi celelalte echipe care se bat la campionat trebuie să ne ia in seamă", a spus antrenorul Cristiano Bergodi. "Rapid a demonstrat că e cea mai bună echipă din ţară", a declarat principalul acţionar al giuleştenilor, George Copos. "Ii dedicăm victoria domnului Copos, care astfel poate să le dea peste nas «căinilor». Sper să ne răsplătească insă şi cu o primă consistentă", a spus Marius Constantin.

"Căinii" au invocat neşansa

Jucătorii dinamovişti dau vina pentru eşec pe ghinion. "Rapidiştii au fost mai buni doar la penalty-uri, iar aici e vorba de noroc, nu de valoare", a spus Moţi. "Am controlat jocul, dar fotbalul este uneori nedrept. Din moment de Coman a fost desemnat omul meciului, ce mai putem spune decăt că ei au căştigat cu noroc? Sunt supărat pentru că am pierdut un trofeu, dar sunt mulţumit de jocul echipei mele", a declarat antrenorul "roş-albilor", Mircea Rednic.

×
Subiecte în articol: sport