x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ardelenii, nemulţumiţi de arbitraj

Ardelenii, nemulţumiţi de arbitraj

de Dragos Stoica    |    03 Aug 2007   •   00:00
Ardelenii, nemulţumiţi de arbitraj
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

In pofida victoriei obţinute miercuri, la Galaţi, oficialii lui CFR Cluj au continuat şi ieri să acuze prestaţia arbitrilor.

In pofida victoriei obţinute miercuri, la Galaţi, oficialii lui CFR Cluj au continuat şi ieri să acuze prestaţia arbitrilor. După ce echipei sale i s-a anulat un gol valabil contra Oţelului, preşedintele Iuliu Mureşan a afirmat că va milita mai departe pentru aducerea de arbitri străini.

CONSPIRAŢIE? Conform propriilor declaraţii, CFR ar fi inceput deja să deranjeze după ce formaţia clujeană şi-a anunţat intenţia clară de a se bate la titlu in acest sezon. "Am fost dezavantajaţi de arbitraj. Jocurile se pare că au inceput incă din prima etapă, o dată ce unele echipe primesc penalty gratuit, iar nouă nu ni se dă un gol valabil. Am să propun infiinţarea unui fond in care cluburile din Liga I să străngă bani pentru a aduce arbitri din străinătate. Cred că arbitrii romăni nu au valoare, iar arbitrajul e marea problemă a fotbalului romănesc", a spus Mureşan. La răndul său, directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, a afirmat că il intrigă delegarea asistentului Irina Mărţ la un astfel de meci. "Dacă cei de la Cluj contestă arbitrajul, noi ar trebui să omorăm pe cineva pe aici. Mă mir de delegarea Irinei Mărţ la un meci cu o asemenea incărcătură. Văd că după prima etapă a şi inceput bălăcăreala", a spus Stan.

×
Subiecte în articol: sport