x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atacanţi, în 10 zile

Atacanţi, în 10 zile

de Ionut Paduraru    |    15 Ian 2008   •   00:00
Atacanţi, în 10 zile
Sursa foto: Gabi Boholţ/

Finanţatorul Gigi Becali a anunţat ieri că este dispus să cheltuiască oricât pentru trei sau patru jucători de mare valoare, care să întărească ofensiva echipei antrenate de Marius Lăcătuş.

STEAUA - Campania de achiziţii se amână


Finanţatorul Gigi Becali a anunţat ieri că este dispus să cheltuiască oricât pentru trei sau patru jucători de mare valoare, care să întărească ofensiva echipei antrenate de Marius Lăcătuş.

Totuşi, Becali a spus că nu se grăbeşte cu achiziţiile, deoarece perioada de transferări se va termina peste mai mult de o lună. “Aduc întăriri, fac o echipă puternică în această iarnă, nu iarna viitoare. Habibou nu este un jucător confirmat, dacă va confirma, o va face la Steaua, dacă avem noroc, are doar 20 de ani. Aduc jucători consacraţi, 3-4 jucători de valoare mare. Nu sunt sigur nici eu în acest moment, mai sunt 40 de zile de perioadă de transferări, nu mă grăbeşte nimeni, o să fac o selecţie, nici eu nu ştiu exact pe cine. Lăcătuş o să aibă 2-3 atacanţi în zece zile, nu contează câţi bani costă”, a spus finanţatorul. Conform unor informaţii din presa italiană, unul dintre jucătorii vizaţi de Steaua este atacantul Roberto Stellone, 30 de ani, de la AC Torino. Suma cerută de clubul italian pentre transferul lui Stellone s-ar ridica la aproximativ un milion de euro.

 

RATARE. Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat că transferul mijlocaşului argentinian Emiliano Armenteros, de la echipa a doua a clubului FC Sevilla, a căzut definitiv. “Nu mai există nici o şansă să-l luăm. Transferul a căzut. Gata, s-a terminat cu el. Probabil că cei de la Sevilla au nevoie de serviciile lui”, a spus Ilie. Jucătorul dorit de Steaua a fost integralist, duminică, pentru Atletico Sevilla, în partida pierdută cu 1-2 pe teren propriu în faţa lui Cadiz, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Segunda Division.

 

Accidentare

Singura achiziţie de până acum a Stelei, atacantul Habib Habibou, s-a accidentat la începutul şedinţei de pregătire de ieri-dimineaţă. Francezul a suferit o contractură la muşchii inghinali şi nu a mai putut continua antrenamentul. Habibou, care este împrumutat de la Charleroi pentru şase luni, se va pregăti separat timp de câteva zile. De asemenea, Petre Marin a făcut ieri antrenament separat faţă de coechipierii săi, cu preparatorul fizic Horea Codorean. Fundaşul suferise o contractură uşoară şi a fost menajat pentru a nu risca o accidentare mai gravă. Ultimii care au părăsit antrenamentul au fost Zapata, Cernea şi Vâtcă. După o primă parte în sala de forţă, cei trei portari au lucrat apoi separat cu Andrei Speriatu, timp de o oră şi jumătate.

×
Subiecte în articol: sport