x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ATP / Rafael Nadal, Mario Ancic şi Roger Federer trec în sferturi de finală la Wimblendon

ATP / Rafael Nadal, Mario Ancic şi Roger Federer trec în sferturi de finală la Wimblendon

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Iul 2008   •   00:00
ATP / Rafael Nadal, Mario Ancic şi Roger Federer trec în sferturi de finală la Wimblendon

11:25 • Tenismenul spaniol Rafael Nadal, al doilea cap de serie al turneului de Mare şlem de la Wimbledon, s-a calificat luni în sferturile de finală, după ce l-a învins cu scorul de 6-3, 6-3, 6-1 pe jucătorul rus Mihail Iujnâi.

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, al doilea cap de serie al turneului de Mare şlem de la Wimbledon, s-a calificat luni în sferturile de finală, după ce l-a învins cu scorul de 6-3, 6-3, 6-1 pe jucătorul rus Mihail Iujnâi.

 

MARATON. Rafael Nadal, care s-a accidentat în urma unei căderi încă din începutul meciului şi a avut nevoie mai mult timp de îngrijiri medicale, va juca în sferturile de finală împotriva lui Andy Murray (Marea Britanie, favorit 12). Altfel, ziua de luni a avut parte de un meci maraton între spaniolul Fernando Verdasco şi croatul Mario Ancic. După ce Verdasco (22) s-a impus lejer în primele două seturi, 6-3, 6-4, Ancic a revenit şi şi-a adjudecat celelalte două seturi, cu aceleaşi scoruri, 6-3, 6-4. Într-un ultim set dramatic, Ancic s-a impus greu, cu 13-11, după ce adversarul său a a salvat în două situaţii trei mingi de meci. Ultimul set s-a disputat pe parcursul a 95 de minute, iar meciul efectiv a durat în total 3 ore şi 49 de minute. Mario Ancic va juca în sferturile de finală cu marele favorit Roger Federer.

 

×
Subiecte în articol: sport