x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Au pierdut pe mâna căpitanului

Au pierdut pe mâna căpitanului

de Dragos Stoica    |    13 Apr 2009   •   00:00
Au pierdut pe mâna căpitanului
Sursa foto: Alex Hreniuc/Gazeta Sporturilor/Intact images

Veniţi la Timişoara cu gânduri mari, oltenii au avut meciul în mână, dar au pierdut după ce Dorel Stoica a ratat un penalty la 0-0, tot acesta gafând apoi la golul gazdelor.



Când se întâlnesc două echipe care joacă fotbal, de obicei spectacolul este asigurat, iar partida de la Timişoara n-a făcut excepţie de la regulă. Gazdele au început tare, Gigel Bucur a ratat în secunda şapte o mare ocazie, pentru ca apoi Universitatea să echilibreze. După o sarabandă de ratări la ambele porţi, momentul psihologic s-a consumat cu un minut înainte de pauză, când Pantilimon a apărat un penalty executat slab de Dorel Stoica, după un fault în careu comis asupra lui Florin Costea. La debutul reprizei secunde, Arman Karamian a înscris după ce Bucur l-a ridiculizat pe acelaşi Stoica în tuşă, dar craiovenii au trecut pe lângă o ocazie monu-mentală de egalare în minutul 83, când Pantilimon a scos uluitor cu piciorul un şut din şase metri al lui Florin Costea.

"Pantilimon a fost azi un adevărat înger păzitor, iar victoria noastră este meritată, deoarece am blocat mai multe acţiuni ale craiovenilor", a declarat după meci Gabi Balint, tehnicianul fostei "Poli". Omologul său de pe banca Universităţii, Nicolo Napoli, nu şi-a putut ascunde frustrarea: "Dacă transformam acel penalty, tranşam meciul în favoarea noastră. După ce am primit golul am contraatacat, am făcut presiuni asupra lui Poli, dar portarul advers a avut intervenţii foarte bune. Ambele echipe au jucat bine".

×
Subiecte în articol: sport