x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Avantaj Liverpool

Avantaj Liverpool

de Ionut Paduraru    |    04 Apr 2008   •   00:00
Avantaj Liverpool

Echipa lui Rafael Benitez a luat un mic avantaj după rezultatul de egalitate de la Londra, scor 1-1, dar Arsenal speră să dea lovitura chiar pe “Anfield”.

LIGA CAMPIONILOR - “Cormoranii” au remizat în deplasare


Echipa lui Rafael Benitez a luat un mic avantaj după rezultatul de egalitate de la Londra, scor 1-1, dar Arsenal speră să dea lovitura chiar pe “Anfield”.

După meci, antrenorul “tunarilor”, Arsene Wenger, a declarat că echipa sa trebuia să primească un penalty, la o fază în care Kuyt l-a faultat în careu pe Hleb. “A fost un penalti clar, sub ochii arbitrului. Înţeleg dacă arbitrul este într-o poziţie proastă, dar el era la cinci metri de Kuyt. Am avut ghinion la mai multe faze”, a spus Wenger. De partea cealaltă, Rafa Benitez a declarat că Liverpool se află într-o situaţie bună, deoarece a înscris un gol în deplasare. “Va fi un avantaj enorm să jucăm pe Anfield, însă Arsenal este o echipă bună, care poate marca pe orice stadion”, a spus Benitez.

Presa engleză l-a lăudat pe Dirk Kuyt, autorul golului de 1-1. “Omul care nu marchează în Premier League s-ar putea dovedi a fi salvatorul lui Liverpool în cupele europene. Kuyt a ieşit din umbra colegilor săi celebri şi a ajutat-o pe Liverpool să facă un pas uriaş către a treia semifinală în patru ani”, a scris The Sun.

 

Sferturi de finală – Prima manşă

 

Marţi

AS Roma – Man. United          0-2

Cristiano Ronaldo ’39, Rooney ’66

Schalke – FC Barcelona           0-1 Bojan ’12

 

Miercuri

Arsenal – Liverpool      1-1

Adebayor ’23 / Kuyt ’26

Fenerbahce – Chelsea  2-1

Kazim ’65, Deivid ’81 /Deivid ’13 – autogol

 

Surpriză la Istanbul

Fenerbahce continuă să uimească în Liga Campionilor. Deşi multă lume nu-i dădea nici o şansă în faţa lui Chelsea, echipa lui Zico a reuşit să se impună în prima manşă cu 2-1. După meci, tehnicianul oaspeţilor, Avram Grant, a spus că rezultatul este injust: “Am avut ghinion. Un meci care ar fi trebuit să se termine cu un scor de 3-0 sau 4-0 în favoarea noastră s-a terminat cu 2-1 împotriva noastră”.

 

Presa turcă exultă

Presă turcă a început deja să sărbătorească. “La 8 aprilie suntem în semifinale” a titrat Fanatik, care adaugă: “Chelsea. O echipă uriaşă. De 430 de milioane de euro. Nu mai primise gol de 180 de zile.

Le-am dat. Nu mai fuseseră învinşi în Liga Campionilor de 8 meciuri. În acest sezon primiseră în cupele europene doar două goluri. Exact atâtea le-am dat!”. Fenerbahce se află la a 12-a partidă fără înfrângere pe teren propriu în cupele europene.

×
Subiecte în articol: sport