x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Avem prima şansă

Avem prima şansă

de Ionut Paduraru    |    18 Oct 2007   •   00:00
Avem prima şansă

După 0-0 cu Franţa, naţionala de tineret a Romăniei rămăne in cărţi pentru a merge la barajul de calificare la CE din 2009. După patru meciuri, din care două cu favorita grupei, echipa antrenată de Emil Săndoi a acumulat opt puncte, cu trei mai puţin decăt Franţa, care are insă disputată o partidă in plus.

ROMĂNIA - FRANŢA 0-0 - Presa din Hexagon ne laudă


După 0-0 cu Franţa, naţionala de tineret a Romăniei rămăne in cărţi pentru a merge la barajul de calificare la CE din 2009. După patru meciuri, din care două cu favorita grupei, echipa antrenată de Emil Săndoi a acumulat opt puncte, cu trei mai puţin decăt Franţa, care are insă disputată o partidă in plus. "Am fost conştienţi de valoarea adversarului şi de faptul că vom avea un meci greu. Jucătorii s-au achitat bine de sarcini şi au dat dovadă de dăruire pănă la sacrificiu. Am reuşit să nu pierdem in cele două meciuri cu Franţa, şi cred că ăsta este un lucru mare", a spus Săndoi.

Aşteptare. Dacă jucătorii şi oficialii oaspeţilor n-au vrut să facă nici o declaraţie după meci, presa franceză a lăudat echipa noastră. "Pierzănd două puncte in Romănia fără a marca, francezii au pierdut controlul destinului lor. Deşi Franţa este in fruntea grupei, acest rezultat plasează Romănia in poziţie de forţă. Va trebui să ne bazăm pe un pas fals al Romăniei pentru a incheia pe primul loc", a scris Le Figaro. In schimb, footbal.fr spune că rezultatul este bun: "Franţa a obţinut o remiză bună in faţa Romăniei şi chiar ar fi putut căştiga dacă lovitura de cap a lui Dia nu ar fi nimerit bara transversală. Deocamdată nu putem spune dacă rezultatul este bun sau rău, rezultatele următoarelor meciuri ne vor lămuri".

×
Subiecte în articol: sport