x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bănăţeni cu acte in regulă

Bănăţeni cu acte in regulă

de Marius Mihalcea    |    16 Iun 2007   •   00:00
Bănăţeni cu acte in regulă

Gruparea incă "alb-violetă" i-a prezentat ieri oficial pe antrenorul Duşan Uhrin jr, pe jucătorii Ionel Ganea, Stelian Stancu, Marian Aliuţă şi, surpriză, pe Cristian Dancia, ultima oară la Torpedo Moscova.

Poli Timişoara - Campanie puternică de achiziţii pe malurile Begăi

Gruparea incă "alb-violetă" i-a prezentat ieri oficial pe antrenorul Duşan Uhrin jr, pe jucătorii Ionel Ganea, Stelian Stancu, Marian Aliuţă şi, surpriză, pe Cristian Dancia, ultima oară la Torpedo Moscova.

Achiziţionarea lui Ganea nu i-a costat nici un ban pe timişoreni, aceştia cedăndu-l giuleştenilor la schimb pe Ştefan Grigorie, fotbalist ce căzuse in dizgraţia patronului Marian Iancu de mai multă vreme. Fostul atacant al Rapidului va avea la Poli un salariu stagional de 250.000 de euro, iar dacă echipa se va califica in cupele europene va mai primi un bonus substanţial, de 100.000 de euro. "Voi pune la dispoziţia clubului toată ştiinţa mea in fotbal, ca să facem performanţă. Eu am vrut să vin aici şi cel mai mult contează ca Poli să căştige căt mai multe meciuri cu echipele mari", a declarat Ganea.

LOVITURĂ. Dacă despre transferurile lui Aliuţă, Stelian Stancu şi Ganea s-a vorbit intens in ultimul timp, achiziţionarea lui Cristian Dancia a constituit o adevărată surpriză, oficialii bănăţeni nepronunţănd deloc pănă ieri numele jucătorului care a evoluat in ultimele trei sezoane in Rusia, la Torpedo Moscova. Fundaş dreapta de meserie, Dancia (27 de ani) a semnat cu Poli o inţelegere valabilă pe o perioadă de 3 ani. "Mă bucur că am revenit acasă şi sper să facem o figură frumoasă", a spus fotbalistul care s-a născut la Lugoj. "Deşi sunt de numai trei zile la echipă, sunt incăntat de jucătorii pe care i-am găsit aici şi de faptul că au fost aduşi şi alţii noi. După cantonamentele pe care le vom efectua in Ungaria şi in Austria mă voi edifica dacă trebuie să mai transferăm şi alţi fotbalişti", a spus antrenorul ceh al lui Poli, Duşan Uhrin jr. "Chiar dacă i-am pierdut pe Emeghara şi pe Grigorie, consider că avem acoperite toate posturile iar", a conchis patronul Marian Iancu.

INTERES
"Acum, după ce am făcut toate aceste transferuri, incepem pregătirea de vară cu o echipă aproape completă. Anul trecut n-am avut ca ţintă Cupa UEFA Intertoto, pentru că voiam să-i dăm timp antrenorului să cunoască echipa"
Marian Iancu patron Poli Timişoara

Tot mulţumiţi
Directorul executiv al grupării de sub Podul Grant, Constantin Zotta, consideră că Rapid a făcut, la răndul ei, o afacere bună luăndu-l pe Ştefan Grigorie şi cedăndu-l Timişoarei pe Ganea: "Schimbul este unul avantajos, spun eu, chiar dacă plecarea primului va insemna o pierdere. Mă bucur foarte mult că am reuşit să-l luăm pe Grigorie, pe care l-am dorit şi in vara anului trecut. E bine că pănă la urmă l-am convins că Rapid este cea mai bună soluţie pentru el". Grigorie va semna contractul cu giuleştenii in cursul acestei zile, iar luni se va prezenta la reunirea lotului de la baza Pro Rapid.

Â

×
Subiecte în articol: sport