x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Becali jigneşte Steaua!"

"Becali jigneşte Steaua!"

de Marius Mihalcea    |    18 Oct 2007   •   00:00
"Becali jigneşte Steaua!"


Căpitanul echipei care in 1986 a cucerit Cupa Campionilor Europeni, Tudorel Stoica, este de partea lui Gică Hagi in războiul acestuia cu Gigi Becali.

STEAUA - Generaţia 1986 ia atitudine, situăndu-se de partea lui Hagi


Căpitanul echipei care in 1986 a cucerit Cupa Campionilor Europeni, Tudorel Stoica, este de partea lui Gică Hagi in războiul acestuia cu Gigi Becali.

Conflictul dintre Gheorghe Hagi şi Gigi Becali şi-a derulat un nou episod la emisiunea Naşul de la B1TV. Incă afectat de modul in care a fost indepărtat de pe banca tehnică a Stelei, "Regele" i-a adus luni seara noi acuze finului său. Becali a replicat prompt a doua zi, acesta desfiinţăndu-l incă o dată pe Hagi.

Â

INTERVENŢIE. Căpitan al Stelei in anii ’80, Tudorel Stoica consideră că Gigi Becali, prin afirmaţiile sale, pune chiar şi clubul intr-o lumină proastă: "Mă aşteptam ca Becali să vorbească despre lucruri profesionale. Sunt de partea lui Hagi, care cred că a spus adevărul. Becali nu a procedat bine cu el, fiindcă nu inseamnă că dacă ştii să faci bani te pricepi şi la echipă, şi la lucruri tehnice. Gigi Becali l-a jignit pe Hagi şi procedănd astfel a jignit clubul şi suporterii. In ritmul ăsta, astfel de lucruri o să se propage, antrenorii o să devină sclavii patronului şi ai jucătorilor". Emeric Ienei a salutat intervenţia lui Hagi de la B1TV. "El a vorbit despre ce i s-a intămplat, nu a exagerat cu nimic. Nu negăm că Gigi Becali a făcut multe pentru Steaua, dar atitudinea lui a dus in derizoriu meseria de antrenor. Apoi, nu sunt de acord să dai detalii despre nişte lucruri intime, la un moment dat mi-a fost şi jenă să mai ascult. Becali trebuie să ştie că nu banii fac valoarea, ci valoarea aduce banul", a spus Ienei.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

Gică Hagi

"La Becali totul se rezumă la bani. Pentru el contează doar banii. El se găndeşte numai la bani, la bani şi iarăşi la bani. Becali denigrează tot ce inseamnă glorie a Stelei: Hagi, Lăcătuş, Iordănescu, Piţurcă, Balint, Liţă, Bölöni. El a spus despre mine că pun rugină pe echipă? El e cel care face asta şi care va duce Steaua de răpă! Gigi nu mai este finul meu. A ştiut cum să mă folosească şi acum şi inainte de ’89. Il vede Dumnezeu, pe care il pomeneşte atăt de des", a spus Hagi luni seara la B1TV.

Gigi Becali

"Numai o minte bolnavă putea să spună aşa ceva. Hagi este un rege vagabond. Are caracter zero. Vorbeşte de bani? Mi-a imprumutat in trecut 70.000 de dolari şi i-am dat apoi terenuri care valorează 6 milioane de dolari. Hagi e un ratat ca antrenor şi de aia spune toate prostiile astea. Spune nişte vorbe demne de un escroc internaţional. O să incep să plăng pentru că Hagi nu-mi mai este naş!", a spus Gigi Becali, marţi seara, la B1TV.

×
Subiecte în articol: sport gigi becali gigi becali Gheorghe Hagi