x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bergodi ameninţă că pleacă

Bergodi ameninţă că pleacă

de Marius Mihalcea    |    26 Iun 2007   •   00:00
Bergodi ameninţă că pleacă
Sursa foto: Alex Nicodim/

Tehnicianul italian ar putea rupe inţelegerea cu gruparea de sub Podul Grant dacă directorul sportiv Viorel Moldovan nu va reuşi să-i transfere pe Cesinha şi pe Davide.

Rapid - Giuleştenii sunt la măna impresarului Marcel Popescu

Tehnicianul italian ar putea rupe inţelegerea cu gruparea de sub Podul Grant dacă directorul sportiv Viorel Moldovan nu va reuşi să-i transfere pe Cesinha şi pe Davide.

Team managerul Rapidului, Renzo Rossi, a luat poziţie după ce a aflat că transferurile in Giuleşti ale brazilianului Cesinha şi portughezului Davide, de la gruparea lusitană Sporting Braga, au intrat in impas.

POSIBILITATE. "Aşteptăm ca Viorel Moldovan să se intoarcă din Portugalia. Conducerea clubului ne-a transmis că directorul sportiv va veni in ţară impreună cu Cesinha şi cu Davide. In acest moment nu pot să spun dacă Bergodi va părăsi Rapidul in situaţia in care nu i se aduc aceşti fotbalişti. Mai intăi să vedem ce se va intămpla cu cei doi, şi apoi putem spune ceva clar. Cristiano Bergodi va decide dacă va rămăne la Rapid in funcţie de ce se va intămpla in cazul acestor transferuri", a spus ieri Rossi, măna dreaptă a antrenorului italian. Cesinha şi Davide au fost propuşi Rapidului de impresarul Marcel Popescu, iar faptul că Viorel Moldovan s-a deplasat in Portugalia şi a negociat direct cu şefii lui Braga l-a deranjat foarte mult pe agent, care riscă să piardă un comision bun dacă cluburile se vor inţelege separat. Altfel, cănd a semnat cu Rapid, Bergodi a primit asigurări din partea conducătorilor clubului că va avea la dispoziţie lotul complet in stagiul de pregătire pe care giuleştenii il vor efectua intre 4 şi 17 iulie in Elveţia. Pănă acum insă, in afara camerunezului Boya şi a muntenegreanului Bozovici, italianului nu i-a fost adus nici unul dintre cei trei jucători promişi in momentul parafării inţelegerii, Herea, pe care italianul şi l-a dorit mult, fiind considerat prea scump.

Buga nu scapă
Mugurel Buga continuă să boicoteze antrenamentele echipei sale. Atacantul de 29 de ani nu s-a prezentat nici ieri la şedinţa de pregătire, iar conducerea clubului este mai decisă ca oricănd să-l suspende. Lucru pe care l-a confirmat team managerul Renzo Rossi: "Cel mai probabil se va depune un memoriu impotriva sa şi va fi suspendat pănă la finalul contractului". Pentru absenţele de pănă acum, Buga va fi şi amendat cu 12.000 de dolari.

Nici Todoran?
Transferul constănţeanului Dinu Todoran nu este nici el foarte sigur, chiar dacă "alb-vişiniii" s-au inţeles deja cu jucătorul Farului, iar acesta şi-a dar acordul. "Nu este normal ca aceia de la Rapid să discute cu jucătorul, şi apoi acesta să mă sune pe mine. Todoran nu este netransferabil, dar are un preţ. De la Rapid ii doresc pe Mazilu şi pe Costin Lazăr", a declarat ieri patronul Farului, Gheorghe Bosănceanu, lăsănd să se inţeleagă faptul că nu va renunţa foarte uşor la Todoran.

×
Subiecte în articol: sport