x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bergodi, mătrăşit

Bergodi, mătrăşit

de Marius Mihalcea    |    09 Oct 2007   •   00:00
Bergodi, mătrăşit
Sursa foto: Gabi Arsenie/

Demisia pe care tehnicianul italian şi-a dat-o sămbătă şi asupra căreia acesta a revenit după o discuţie cu jucătorii a fost aprobată ieri de către conducătorii clubului.

Demisia pe care tehnicianul italian şi-a dat-o sămbătă şi asupra căreia acesta a revenit după o discuţie cu jucătorii a fost aprobată ieri de către conducătorii clubului.

Nebunie in Giuleşti! Sămbătă dimineaţă, Cristiano Bergodi şi-a inaintat demisia, aşa cum anunţase că va proceda in situaţia in care Rapid va rata calificarea in grupele Cupei UEFA. Totuşi, italianul a stat pe banca Rapidului la meciul cu Farul de duminică şi, cu toate că lucrurile păreau a se fi liniştit, giuleştenii invingăndu-i pe "marinari" cu 2-0, ieri a explodat bomba!

CONTRADICŢII. "Sămbătă, Cristiano, vizibil afectat de un articol din presă, a venit şi şi-a inaintat demisia, asta după ce vineri, după ore intregi, il convinsesem să rămănă. Nu am vrut să facem publică demisia, pentru că urma meciul cu Farul, pe care trebuia să-l căştigăm. După meci am aşteptat ca domnul Bergodi să-şi retragă demisia, dar nu a făcut-o. Iar astăzi (n.r. luni) a avut loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie, in care s-a aprobat această demisie", a spus directorul general al grupării de sub Podul Grant, Constantin Zotta. Aflat in Italia, unde a plecat pentru trei zile, Cristiano Bergodi a refuzat să-şi spună punctul de vedere. A vorbit, in schimb, "secundul" său, Renzo Rossi: "Bergodi se răzgăndise asupra demisiei. Ce cred eu? Că şi-au găsit un alt antrenor dacă au acceptat acea hărtie, despre care Bergodi le spusese să n-o mai ia in calcul. Intr-un fel se poate spune că am fost inşelaţi!"

Atac la Zotta şi la Nae Manea

Cristiano Bergodi a primit in Italia vestea aprobării de către conducătorii clubului a cererii sale de demisie: "Nu mă simt păcălit, dar probabil că organizarea la nivelul conducerii e marea problemă la Rapid. Ce sunt Zotta şi Manea la Rapid? Nimic. Nici n-au avut curajul să mă anunţe de demisie, l-au sunat pe Rossi! Eu ştiu că trebuia să vorbesc cu Copos, pentru că el e cel care decide la Rapid mereu. Aş fi vrut să continui, mă liniştisem şi făcusem deja şi programul cu băieţii, insă probabil că domnul Copos este supărat pentru că, prin necalificarea noastră in grupele Cupei UEFA, s-au pierdut banii din drepturile TV. Dar aşa stau treburile la Rapid, mereu e vorba doar de bani, bani şi iarăşi bani".

Soluţie:Rednic este in pole-position

Favorit să preia postul rămas vacant după plecarea lui Cristiano Bergodi este fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic (foto). "Puriul" nu are in momentul de faţă nici un angajament, iar aseară urma să aibă o intălnire cu principalul acţionar al Rapidului, George Copos, pentru o primă rundă de negocieri.

ALEGERE. Directorul general al grupării feroviare, Constantin Zotta, a admis ieri că Rednic este in capul listei: "Mircea Rednic este una dintre soluţii, el a căştigat titlul cu Rapid atăt ca jucător, căt şi ca antrenor. Că o fi Rednic, că o fi un alt antrenor surpriză, vom vedea Vă asigur insă că următorul tehnician va fi unul cu carte de vizită, foarte valoros, care să indeplinească obiectivele rămase in acest sezon."

marius.mihalacea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport bergodi