x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bergodi mizează pe Dinamo

Bergodi mizează pe Dinamo

de Marius Mihalcea    |    23 Iul 2007   •   00:00
Bergodi mizează pe Dinamo
Sursa foto: Marin Raica/

Sezonul 2007-2008, care se anunţă a fi cel mai disputat de la Revoluţie incoace, va debuta miercuri, Dinamo şi Rapid urmănd a se infrunta pentru Supercupa Romăniei.

Sezonul 2007-2008, care se anunţă a fi cel mai disputat de la Revoluţie incoace, va debuta miercuri, Dinamo şi Rapid urmănd a se infrunta pentru Supercupa Romăniei. Partida va avea loc pe Stadionul Naţional, cu incepere de la ora 21:45, şi va fi transmisă in direct de Antena 1.

Campionii en-titre nici nu concep să nu-şi treacă in palmares primul trofeu al stagiunii. "Eu sunt mai comunist şi vreau să căştig tot", a declarat antrenorul "căinilor", Mircea Rednic. Directorul general al grupării din Ştefan cel Mare, Cristi Borcea, este convins că rapidiştii işi doresc in aceeaşi măsură să triumfe, chiar dacă susţin contrariul: "Chiar credeţi că nu-i interesează? Orice echipă care se respectă vrea să căştige orice trofeu, dar, dacă Rapid nu se respectă, e treaba lor!". De partea cealaltă, antrenorul giuleştenilor, Cristiano Bergodi, a incercat să-şi "adoarmă" adversarul. "Cred că Dinamo este, cu siguranţă, echipa care are cea mai mare experienţă din campionat, deci pleacă cu prima şansă inaintea tuturor", i-a lăudat italianul pe "roş-albi". "Dacă vom porni insă cu o mentalitate bună, Rapid va fi o echipă de respectat", a adăugat Bergodi. Pentru acest joc, FRF a scos azi in vănzare un număr de 37.000 de tichete, care se vor comercializa la casele de bilete de la stadioanele Dinamo şi Rapid.

Acontat?

Potrivit site-ului goal.com, Genoa 1893, echipă care va evolua din acest sezon in prima ligă a Italiei, l-a acontat deja pe fundaşul central dinamovist Ştefan Radu. "Pista internaţionalului de tineret Radu rămăne deschisă. Sunt zvonuri potrivit cărora Genoa ar fi plătit un avans de un million de euro clubului Dinamo Bucureşti, pentru a-l bloca pe jucător, care este dorit de mai multe grupări din Europa. Tănărul ar uma să ajungă in Liguria in perioada de transferuri din iarnă", a notat goal.com.

×
Subiecte în articol: sport