x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport BOX - Bute, gata de luptă

BOX - Bute, gata de luptă

de Jurnalul National    |    28 Feb 2008   •   00:00
BOX - Bute, gata de luptă

Pugilistul român Lucian Bute (foto) împlineşte astăzi 28 de ani, iar mâine noapte îşi va pune pentru prima oară în joc centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pe care a cucerit-o la 19 octombrie, în faţa columbianului Alejandro Berrio.

Pugilistul român Lucian Bute (foto) împlineşte astăzi 28 de ani, iar mâine noapte îşi va pune pentru prima oară în joc centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pe care a cucerit-o la 19 octombrie, în faţa columbianului Alejandro Berrio. Adversar îi va fi americanul William Joppy, un nume respectat în lumea boxului, fost campion al lumii la categoria mijlocie între 1996 şi 2002.

 

OPTIMISM. Ca de obicei, românul s-a pregătit impecabil pentru această confruntare şi este decis să-şi păstreze invincibilitatea, el având până acum 21 de victorii, dintre care 17 înainte de limită. Mai vârstnic cu 9 ani, Joppy a afişat mult optimism la sosirea la Montreal, nearătându-se deloc deranjat că meciul se va disputa în fieful lui Bute. “Prietene, pregăteşte-te de război!”, a fost mesajul americanului, care este convins că va cuceri titlul. Meciul Bute-Joppy va avea loc la Bell Centre, clubul canadian Interbox anunţând că au fost vândute deja peste 11.000 de bilete. În România întâlnirea va putea fi transmisă sâmbătă dimineaţă, la ora 4:45, numai la Radio România Actualităţi.

×
Subiecte în articol: sport