x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Boya naşte controverse

Boya naşte controverse

de Marius Mihalcea    |    02 Iul 2007   •   00:00
Boya naşte controverse
Sursa foto: Alex Nicodim/

Preşedintele grupării turce Bursaspor a anunţat că atacantul camerunez achiziţionat in această vară de Rapid va juca in Ţara Semilunii. "Imposibil!", a replicat directorul tehnic al giuleştenilor.

Rapid - Declaraţiile contradictorii ale turcilor au involburat apele in Giuleşti

Preşedintele grupării turce Bursaspor a anunţat că atacantul camerunez achiziţionat in această vară de Rapid va juca in Ţara Semilunii. "Imposibil!", a replicat directorul tehnic al giuleştenilor.

Pierre Boya, jucător transferat de Rapid de la Partizan Belgrad, n-a jucat incă un meci oficial in tricoul alb-vişiniu, insă este pe punctul de a declanşa un adevărat scandal.

"Ne-am inţeles in toate privinţele cu internaţionalul camerunez. Acesta va ajunge sămbătă seară la Bursa, iar duminică va semna contractul cu Bursaspor", este declaraţia-şoc dată săptămăna trecută site-ului ajansspor.com de Ali Karasu, başkanul formaţiei la care evoluează romănii Daniel Pancu şi Cornel Frăsineanu.

Mai mult, potrivit cotidianului local Olay, impresarul Fatih Aybaba, cel care la sfărşitul lunii aprilie l-a dus pe Boya in probe la o altă grupare turcă de primă ligă, Sivasspor, ar fi fost sunat de jucătorul african şi rugat impetuos să-i găsească grabnic alt angajament. "Scăpaţi-mă de aici!", i-ar fi spus Boya agentului.

REPLICĂ. Totuşi, in ciuda anunţului făcut de preşedintele lui Bursaspor şi a informaţiilor apărute in cotidianul Olay, Boya nu doar că nu a părăsit Bucureştiul in acest week-end, dar s-a şi antrenat cot la cot cu ceilalţi jucători ai grupării de sub Podul Grant la baza ProRapid. Iar ieri, directorul tehnic al Rapidului, Grigore Sichitiu, a fost căt se poate de tranşant: "Este imposibil ca Boya să plece de la Rapid. Acel impresar, de care n-a auzit nimeni, probabil că doreşte să-şi facă reclamă pe seama jucătorului. Sunt semnate deja toate actele, atăt cele intre cluburi, căt şi contractul jucătorului, iar Rapid a virat banii in contul lui Partizan". "Nu poate fi vorba de o inţelegere cu Boya, n-am avut nici o discuţie in acest sens, totul a pornit de la faptul că am fost inţeles greşit", a retractat tot ieri preşedintele lui Bursaspor, Ali Karasu.

Giza, interzis

Transferul mijlocaşului dreapta polonez Piotr Giza, de la formaţia FC Cracovia, nu mai este de actualitate, chiar dacă jucătorul a venit special la Bucureşti pentru a discuta termenii unei eventuale inţelegeri cu şefii Rapidului. "Aproape că l-am convins pe Măldărăşanu să rămănă, iar Giza nu ar avea nici o şansă in faţa acestuia să joace in primul unsprezece", a declarat unul dintre oficialii grupării giuleştene. Antrenorul principal al "alb-vişiniilor", Cristiano Bergodi, nu ştia nimic ieri despre faptul că Giza nu va mai semna cu Rapid.

IRONIC

"Boya este jucătorul Rapidului, dar, dacă cei de la Bursaspor il doresc atăt de mult şi ne oferă in schimbul transferului acestuia două milioane de euro, cine ştie, poate suntem de acord să-i dăm drumul"

Grigore Sichitiu director tehnic Rapid

×
Subiecte în articol: sport rapid boya