x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Căinii", cu rezervele

"Căinii", cu rezervele

de Marius Mihalcea    |    05 Dec 2007   •   00:00
"Căinii", cu rezervele
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Tehnicianul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, va aborda meciul de azi cu Sănătatea Cluj, care va fi transmis in direct de Antena 1, de la ora 16:15, fără mai mulţi titulari.

CUPA ROMĂNIEI TIMIŞOREANA - Azi se decid primele şase sfertfinaliste

Tehnicianul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, va aborda meciul de azi cu Sănătatea Cluj, care va fi transmis in direct de Antena 1, de la ora 16:15, fără mai mulţi titulari.

Amatorii echipei CS Sănătatea Servicii Publice Cluj nu vor avea şansa să-şi măsoare forţele cu toţi jucătorii care i-au adus lui Dinamo ultimul titlu de campioană.

HOTĂRĂRE. Tandemul Cornel Dinu - Cornel Ţălnar, cel care a preluat prerogativele grupării din Ştefan cel Mare după indepărtarea lui Walter Zenga, a decis să nu folosească in meciul de azi de la Cluj o mare parte dintre titulari. Astfel, Lobonţ, Blay, Galliquio, Mărgăritescu, Ştefan Radu, Moţi, Pulhac, Claudiu Niculescu, Dănciulescu, Gvozdenovic, Fernandes, Adrian Cristea şi Cătălin Munteanu nu vor face aproape sigur deplasarea la Cluj, in locul acestora Ţălnar urmănd să-i arunce in luptă pe Vlad, Zia Diabate, Niţu, Muşat, Alexe, Buşcă, Păun, Scarlatache şi Liviu Ganea, toţi de la echipa a doua. De la prima echipă au fost convocaţi doar Izvoranu, Chiacu, Predescu, Ropotan, Boştină, Opriţa şi Bratu. "Adversarii noştri vor evolua cu multă ambiţie, vor da totul ca să furnizeze surpriza, dar nu cred că avem cum să ne impiedicăm de ei", a spus atacantul "căinilor", Florin Bratu.

REVANŞĂ. Finalista ultimei ediţii a Cupei Romăniei Timişoreana, Poli Ştiinţa 1921 Timişoara, o va intălni, in deplasare, pe Gloria Buzău, echipă in faţa căreia s-a inclinat in campionat, scor 1-2. "Pentru noi este un meci la fel de important ca şi cele din campionat, fiindcă şi pe această cale putem ajunge in Cupa UEFA. Trebuie să arătăm că avem o echipă mai bună decăt cea a Buzăului şi aş vrea să invingem in timpul regulamentar", a declarat antrenorul bănăţenilor, Duşan Uhrin jr.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

Giuleştenii vor să păstreze trofeul

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a declarat că "alb-vişiniii" nu concep să nu căştige meciul cu Politehnica Iaşi: "Cu siguranţă, acest meci va fi diferit faţă de cel din campionat, insă trebuie să-i mai invingem o dată pe ieşeni, pentru că ne dorim să păstrăm cupa in Giuleşti." Antrenorul moldovenilor, Ionuţ Popa, a avertizat insă că echipa sa nu va ceda uşor: "Deşi spun de fiecare dată că acestă competiţie nu mă interesează, campionatul fiind pe primul plan, imi doresc să ajung căt mai departe". Capul de afiş al "optimilor" Cupei se va desfăşura măine, la Urziceni, intre formaţia locală, Unirea, şi Steaua. Antrenorul "roş-albaştrilor", Marius Lăcătuş, este optimist. "Steaua nu a ajuns o echipă de duzină, de pluton, incăt să o bată toţi! Lucrurile nu stau chiar aşa cum poate şi-ar dori unii", a spus "Fiara". In campionat, Unirea a invins Steaua cu 1-0.

"Optimi"

Azi

Jiul - CFR Cluj (12:00)

Dacia - Ceahlăul (12:00)

"U" Cluj - Pandurii (12:00)

Gloria Buzău - Poli Timişoara (12:00)

CS Sănătatea - Dinamo (16:15, Antena 1)

Poli Iaşi - Rapid (20:30, Antena 1)

Măine

FC Braşov - Oţelul  (16:15, Antena 1)

FC Unirea - Steaua (20:30, Antena 1)

×
Subiecte în articol: sport