x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Căpşunăria Fotbalului

Căpşunăria Fotbalului

de Dan Dumitrescu    |    09 Aug 2007   •   00:00

Trei antrenori şi trei patroni au punctat, cu sau fără de voie, in istoria trecerii lui Mihăiţă Pleşan de la Timişoara in Ghencea. Juniorul Duşan Uhrin a plătit tribut temerităţii de a-şi fi luat serviciu in căpşunăria fotbalului romănesc.

Trei antrenori şi trei patroni au punctat, cu sau fără de voie, in istoria trecerii lui Mihăiţă Pleşan de la Timişoara in Ghencea. Juniorul Duşan Uhrin a plătit tribut temerităţii de a-şi fi luat serviciu in căpşunăria fotbalului romănesc. Deposedarea negustorească prin care Marian Iancu i-a zburat fotbalistul din bătătură l-a lăsat nedumerit şi fără replică. Mircea Rednic a refuzat categoric oferta Iancului şi astfel coletul a ajuns la Steaua, pe măna lui Gică Hagi, antrenor dispus să parieze din nou pe cariera de succes a jucătorului.

Codul de tarabă al tărgoveţilor din fotbal este mult mai uşor de descifrat. Iancu avea de dat. S-a găndit că plata in viu este mai convenabilă pentru sine decăt cash-ul. Borcea avea de luat. Dar trocul nu-l avantaja (din cauza refuzului lui Rednic) şi atunci a acceptat să intre in jocul unei licitaţii mincinoase. Rolul guvidelui in acest scenariu i-a revenit lui Becali. Gigi Becali. El a furat-o cu plută cu tot, a băgat adănc măna la teşcherea, plătind un preţ cu mult peste cota de piaţă actuală a jucătorului.

Finalizarea tranzacţiei o fost totuna cu startul in competiţia declaraţiilor incărcate de umor involuntar. Borcea zice că ii creează insomnii lui Becali. Aiurea! Gigi poate avea nopţi albe, dar in Liga Campionilor, acolo unde l-a propulsat chiar Borcică. Acelaşi Borcică despre care Gigi Becali spune că este un pitic mic. Ce să inţelegem? Că Gigel este un mare pitic? Hai să fim veseli! Competiţia imbufnaţilor care sparg ciulini cu fundul este de tot răsul.

×
Subiecte în articol: sport