x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Care repriză, Gică?

Care repriză, Gică?

de Dan Dumitrescu    |    17 Aug 2007   •   00:00

Gheorghe Hagi a declarat după meciul cu Bate Borisov că Steaua a făcut o repriză slabă.

Care repriză, Gică? Am credinţa că nici tu nu crezi ceea ce spui. Iţi cunosc exigenţa şi sunt convins că dezamăgirea ta este completă. Ai oprit fraza la jumătate, lăsănd să se inţeleagă că cealaltă repriză ar fi fost mai bună, doar pentru a menaja nişte indivizi care se păcălesc pe sine şi care păcălesc şi fotbalul.

Gheorghe Hagi a declarat după meciul cu Bate Borisov că Steaua a făcut o repriză slabă.

Care repriză, Gică? Am credinţa că nici tu nu crezi ceea ce spui. Iţi cunosc exigenţa şi sunt convins că dezamăgirea ta este completă. Ai oprit fraza la jumătate, lăsănd să se inţeleagă că cealaltă repriză ar fi fost mai bună, doar pentru a menaja nişte indivizi care se păcălesc pe sine şi care păcălesc şi fotbalul. Părerea mea este că Steaua a făcut, intr-adevăr, o repriză proastă. Iar cealaltă foarte proastă.

Gică, nu are rost să umbli cu mănuşi atunci cănd manevrezi bolovani. Pune măna pe joardă. In dresaj, unde cuvăntul nu merge, doar biciul este eficient. Pentru a ocoli adevărul le-ai inventat jucătorilor tăi şi scuza oboselii creată de meciurile jucate o dată la trei zile. Dar de unde oboseală la nişte flăcăi care trăiesc in somn şi care nu se trezesc nici atunci cănd intră in teren?

Ai grijă, Gică! Convenţional este in firea lucrurilor ca antrenorii să plătescă pentru nereuşitele echipei. Dar in cazul tău hienele, care instinctual sunt gata de atac oricind, vor fi cu mult mai zorite. Pentru că nu sunt puţini neisprăviţii care se visează a fi egalii marelui Hagi. Şi pentru că tutumanii nu au detenta necesară marilor performanţe, te vor pe tine doborăt la nivelul lor de tărătoare. Cei persecutaţi de prostie nu vor avea nici un fel de scrupule atunci cănd iţi vor pune in cărcă, aşa cum au mai făcut-o, toate erorile celor cu care ai lucrat.

Nu este exclus ca prestaţia lamentabilă a Stelei la Borisov să fie trecută in contul slăbiciunilor lui Hagi. Insă, de această dată, o asemenea tămpenie poate fi uşor demontată. Hărnicuţii de la Bate puteau fi invinşi de 11 fotbalişti nepărăţi chiar şi dacă pe banca tehnică ar fi stat doar trusa medicală.

"Hărnicuţii de la Bate puteau fi invinşi de 11 fotbalişti nepărăţi chiar şi dacă pe banca tehnică ar fi stat doar trusa medicală"

×
Subiecte în articol: sport