x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cazul Radoi - S-a amanat a doua oara

Cazul Radoi - S-a amanat a doua oara

de Ionut Paduraru    |    21 Iun 2005   •   00:00
Cazul Radoi - S-a amanat a doua oara

Comisia de disciplina a FRF l-a audiat ieri pe Mirel Radoi, dupa ce fundasul stelist a parasit cantonamentul nationalei fara acceptul selectionerului, dar a decis amanarea cazului pentru a doua oara.

Cazul Radoi a fost luat pentru prima data in discutie miercurea trecuta, amanarea fiind ceruta atunci de directorul sportiv al Stelei, Valeriu Argaseala, pentru a putea pregati apararea.

ACUZATII. Judecarea capitanului stelist vine dupa raportul selectionerului Victor Piturca, care il acuza pe jucator de "indisciplina si lipsa de respect fata de echipa nationala" pentru ca a parasit cantonamentul inaintea partidei cu Olanda din preliminariile CM 2006. Inaintea partidei respective, Radoi a acuzat dureri la genunchi, motiv pentru care nu a fost folosit decat in reprizele secunde ale meciurilor de pregatire cu nationala de tineret si Dinamo II. Chiar in ziua plecarii spre Olanda, el a cerut permisiunea selectionerului sa fie lasat acasa, pentru a putea merge la control la o clinica din Italia. In aceeasi zi, el a fost insa consultat de medicul nationalei, Pompiliu Popescu, care a considerat ca Radoi poate fi recuperat macar pentru meciul cu Armenia. Cu toate ca nu a primit acceptul lui Piturca, fundasul stelist a parasit cantonamentul chiar cu o jumatate de ora inaintea plecarii spre aeroport.

ZVONURI. Comisia prezidata de Doru Viorel Ursu a luat din nou in discutie cazul ieri, de aceasta data fiind prezent la audieri si jucatorul. Cu cateva ore inainte de sedinta, surse federale declarau ca Radoi va primi pedeapsa maxima posibila, opt etape de suspendare, mai ales ca el este recidivist. Zvonurile au fost infirmate cand Doru Viorel Ursu a anuntat ca judecarea lui Radoi a fost amanata pentru vineri, ora 11:00. Aflat in "silenzio stampa" de mai bine de un an, el s-a limitat ieri doar sa declare ca va vorbi mai mult dupa aflarea deznodamantului in acest caz. "Acum nu pot spune nimic. O sa vorbesc dupa ce se va da verdictul", a spus Radoi.

×
Subiecte în articol: sport rădoi