x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cehia, ce pericol!

Cehia, ce pericol!

28 Iun 2004   •   00:00

Cehia este cea de-a patra echipa care intregeste careul de asi al Europei. Viitoarea noastra adversara a obtinut calificarea in semifinale de o maniera categorica, trecand de echipa care a barat drumul Romaniei la Euro.

FLORIN GONGU
Nimic nu anunta un deznodamant asa de clar, chiar daca echipa Cehiei venea dupa un parcurs perfect din grupa "mortii": 3 meciuri si tot atatea victorii.

ACCELERATIE. Soarta meciului s-a jucat in primele 20 de minute ale reprizei secunde, cand elevii lui Bruckner au apasat pe acceleratie atat cat sa se distanteze la o diferenta de forfait. Cu Poborski coautor, au punctat pe rand Koller si Baros, cel din urma de doua ori, la capatul unor faze de mare spectacol. Danemarca nu a avut reactie si, desi a avut posesie, nu a reusit sa creeze pericol la poarta adversa. Totul a venit la capatul unei prime reprize ce a semanat mai mult cu un joc de sah, in care cele doua echipe s-au studiat, anuland astfel spectacolul.

GOLGETER. Cehia urca in semifinale cu o usurinta dezarmanta, penalizand "strategicul" 2-2 al danezilor din meciul cu Suedia, care i-a urcat in "sferturi", si ramane neinvinsa in meciurile oficiale din toamna lui 2001. Prin cele doua goluri reusite aseara, tanarul Milan Baros, 22 de ani in luna octombrie, a devenit golgeterul competitiei, cu 5 reusite. El isi poate imbunatati performanta in semifinale, acolo unde Cehia va intalni Grecia.

×
Subiecte în articol: sport