x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cesare Prandelli: Adrian Mutu nu s-a gîndit să plece de la Fiorentina

Cesare Prandelli: Adrian Mutu nu s-a gîndit să plece de la Fiorentina

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Iul 2008   •   00:00
Cesare Prandelli: Adrian Mutu nu s-a gîndit să plece de la Fiorentina

11:15 • Cesare Prandelli, antrenorul lui Mutu la Fiorentina, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, că atacantul român nu s-a gîndit niciodată să plece de la echipa viola, informează site-ul violanews.com.

Cesare Prandelli, antrenorul lui Mutu la Fiorentina, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, că atacantul român nu s-a gîndit niciodată să plece de la echipa viola, informează site-ul violanews.com.

SIGURI DE MUTU. "Adrian nu s-a gîndit niciodată să plece de la Fiorentina. Mai degrabă cred că va dori imediat să execute primul penalti care va fi acordat Fiorentinei pentru a uita greşeala de la Campionatul European. Însă în Elveţia, Buffon a făcut un miracol, nu a fost Mutu cel care a greşit. De la Mutu mă aştept la obişnuitele 15 goluri şi obişnuitele 6-7 pase de gol", a afirmat Prandelli. De asemenea, preşedintele clubului Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat că Mutu rămîne la Fiorentina: "Mutu rămîne la Fiorentina pentru că de acum este unul dintre răsfăţaţii suporterilor şi oraşului. Nu discut despre eventuale negocieri cu AS Roma. Gilardino şi Mutu vor forma un cuplu de atac care ne va aduce multe satisfacţii".

×
Subiecte în articol: sport mutu fiorentina