x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cesinha: "Vreau titlul!"

Cesinha: "Vreau titlul!"

de Marius Mihalcea    |    29 Iun 2007   •   00:00
Cesinha: "Vreau titlul!"

Atacantul carioca adus de la Sporting Braga a fost prezentat oficial ieri, cu această ocazie el semnănd in faţa presei şi contractul cu "alb-vişiniii", care se intinde pe o perioadă de trei ani.

Carlos Cesar Dos Santos "Cesinha" a fost primit pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu de circa 50 de fani entuziaşti, care i-au scandat numele şi l-au indemnat să prolifereze injurii la adresa rivalei Steaua. Jucătorul şi-a făcut apariţia in echipamentul de joc al Rapidului, purtănd tricoul cu numărul 7, care in sezonul trecut i-a aparţinut lui Ianis Zicu.

ŢINTĂ. "Mi-a plăcut foarte mult felul in care m-au primit suporterii. De altfel, incă de la aeroport mi-am dat seama că aici sunt oameni care iubesc fotbalul, de aceea sper să joc bine şi să ajut Rapidul să căştige campionatul", a spus Cesinha in engleză. Directorul sportiv al giuleştenilor, Viorel Moldovan, este convins că brazilianul are toate calităţile pentru a deveni o piesă de bază in angrenajul echipei: "Are o tehnică foarte bună in regim de viteză, un joc aerian la fel de bun şi loveşte bine mingea cu ambele picioare. După mine, este un jucător capabil să facă diferenţa şi cred că va da roade in sistemul 4-3-3, pe care-l va folosi Cristiano Bergodi in noul sezon". "Cesinha ne-a lăsat o impresie excelentă incă de la primul antrenament, dar noi aşteptăm de la el să se remarce in meciurile oficiale", l-a completat pe Moldovan directorul general al grupării de sub Podul Grant, Constatin Zotta.


Ştia de Rapid



Cesinha a spus ieri că a aflat de Rapid cu ocazia disputei dintre giuleşteni şi Nacional Madeira, din ultima ediţie a Cupei UEFA: "Am auzit insă şi de Cristiano Bergodi, care cred că este unul dintre cei mai buni tehnicieni italieni, iar din Romănia am auzit de Hagi, care ştiu că a jucat la mai multe campionate mondiale". Brazilianul a mai menţionat faptul că "nu am avut nici o ofertă de la Steaua, iar eu mi-am dorit de la bun inceput să joc la Rapid".


Mai vor să transfere doi străini



Viorel Moldovan a anunţat că giuleştenii nu şi-au incheiat campania de achiziţii: "Avem incă două posturi descoperite, cel de fundaş dreapta şi de mijlocaş stănga, dar suntem in discuţii avansate cu mai mulţi impresari şi este posibil să rezolvăm aceste transferuri in scurt timp". Directorul sportiv al "alb-vişiniilor" nu a dezvăluit numele celor doi jucători, insă a precizat că aceştia sunt tot străini. "Mergem pe măna străinilor, pentru că in Romănia preţul fotbaliştilor este mult prea mare in raport cu calităţile acestora", a spus Moldovan. In acest intersezon, deşi toate adversarele sale s-au intărit considerabil, formaţia de sub Podul Grant a transferat deocamdată doar patru jucători: camerunezul Pierre Boya, de la Partizan Belgrad, muntenegreanul Vladimir Bozovici, de la OFK Belgrad, Ştefan Grigorie, de la Poli Timişoara, şi brazilianul Cesinha, de la Sporting Braga, ultimul costăndu-i pe rapidişti 600.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport cesinha