x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Dinamo - Ascendent moral

CFR Cluj - Dinamo - Ascendent moral

de Marius Mihalcea    |    29 Sep 2007   •   00:00
CFR Cluj  -  Dinamo - Ascendent moral
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Spre deosebire de dinamovişti, care de la inceputul sezonului sunt măcinaţi de tot felul de scandaluri, ardelenii au depăşit eşecul inregistrat in Cupa UEFA şi s-au instalat in fruntea ierarhiei Ligii 1.

Spre deosebire de dinamovişti, care de la inceputul sezonului sunt măcinaţi de tot felul de scandaluri, ardelenii au depăşit eşecul inregistrat in Cupa UEFA şi s-au instalat in fruntea ierarhiei Ligii 1.

Meci special pentru dinamovişti măine. Convulsiile din sănul echipei, in urma cărora antrenorul Mircea Rednic şi-a inaintat demisia, are ca punct de plecare tocmai ultima lor confruntare cu CFR Cluj. La 8 mai anul acesta, avănd promisă din partea lui Gigi Becali o primă de victorie de un milion de euro, "căinii" i-au invins in "Groapă" pe ardeleni cu 1-0, iar CFR-ul a pierdut locul 2, de Liga Campionilor, in favoarea Stelei. In Ştefan cel Mare a urmat insă impărţirea banilor lui Becali, cu jucătorii primind doar o fărămă din ceea ce aşteptau şi suspectăndu-l pe Rednic că şi-a insuşit partea leului. Iar ruptura a fost iremediabilă.

Duel. Antrenorul de acum al "alb-roşiilor", Walter Zenga, a refuzat să vorbească despre trecut, insă a remarcat faptul că in tabăra adversă domneşte o stare de spirit foarte bună. "CFR este o echipă puternică şi are in lot o atmosferă extraordinară", a spus italianul. Preşedintele CA al campioanei, Nicolae Badea, este insă de părere că "Dinamo trebuie să le răspundă clujenilor cu dorinţa de a reveni in lupta pentru titlu". De partea cealaltă, preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, s-a arătat extrem de optimist şi a nominalizat chiar şi jucătorii care crede că vor inscrie in poarta lui Dinamo: "Sunt gata să pariez că Fabbiani şi Didi vor marca căte un gol. Va fi 2-0 sau 2-1 pentru noi, dar important este să ne menţinem pe locul intăi şi să o ţinem pe Dinamo la distanţă".

×
Subiecte în articol: sport