x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Memorii la FRF si la UEFA

CFR Cluj - Memorii la FRF si la UEFA

de Daniel Stan    |    15 Oct 2006   •   00:00
CFR Cluj - Memorii la FRF si la UEFA

Presedintele gruparii clujene sustine ca nu-l va ierta niciodata pe fostul tehnician, in prezent la FC Arges, considerand incalificabil gestul sau de a fugi din cantonamentul echipei fara sa anunte.

Probabil suparat si dupa esecul suferit in fata Stelei, presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, s-a dezlantuit la adresa lui Dorinel Munteanu (foto). "Mi-a iesit de la suflet. Nu-l voi ierta niciodata pentru ce mi-a facut", a declarat oficialul ardelenilor.

TIRADA. Desi Dorinel Munteanu a precizat ca a anuntat conducerea inaintea plecarii la Pitesti, pentru negocieri, Muresan are alta varianta: "Discutasem inainte de meciul cu Steaua, totul era normal, a plecat cu echipa in cantonament si, de acolo, noaptea a fugit. Este incalificabil! Trebuie facut ceva, pentru ca se creeaza un precedent periculos. Ce s-ar intampla daca Olaroiu sau Dica ar pleca acum, inaintea meciului cu Real Madrid? Si eu pot sa vin cu 500.000 de euro si sa iau de la Steaua sau de la Dinamo un jucator aflat sub contract". Tirada oficialului "feroviarilor" nu s-a oprit aici: "Dorinel a plecat pentru bani, sunt convins. Nu cred ca avea alt motiv. El mai este sub contract cu noi pana la 30 iunie 2007, si ca jucator, si ca antrenor. Trebuie luate masuri impotriva lui".

MEMORII. La meciul cu Steaua, oficialii clujeni au luat loc la tribuna a II-a, refuzand invitatia gazdelor de a sta la fotolii, motivul fiind contrele dintre parti, din saptamana premergatoare partidei. Daca Iuliu Muresan a venit totusi la meci, in schimb, patronul Arpad Paszkany a evitat deplasarea. Muresan a mai adaugat ca a depus memoriu la LPF pentru suspendarea lui Dorinel Munteanu: "Nu sunt Hristos sa-l las si sa-i intorc si celalalt obraz. Am depus memoriu si sper sa fie pedepsit foarte aspru. Cred ca s-a bucurat ca a castigat Steaua". De asemenea, Iuliu Paszkany se gandeste sa depuna memoriu si la UEFA in cazul lui Dorinel Munteanu. Pana la judecata comisiilor abilitate, "Munti" va debuta astazi pe banca lui FC Arges, in meciul cu Poli Iasi, el avand functia de manager general, evitand titulatura de antrenor. "Ma bucur ca Dorinel a ales Pitestiul. Acum sunt sigur ca nu vor retrograda", a spus golgeterul Stelei, Nicolae Dica.

IRONII. Inainte de meciul din Ghencea circula varianta ca Dorinel Munteanu va fi trecut pe foaia de joc. Presedintele Iuliu Muresan a dezmintit aceasta ipoteza, spunand ca nu poate intelege de unde apar astfel de zvonuri. In replica, cu un ton ironic a vorbit si "Munti" referitor la meciul direct din etapa viitoare, care se va desfasura pe terenul clujenilor. "Probabil ca voi sta o repriza pe o banca si o alta pe cealalta", a spus Dorinel Munteanu.
×
Subiecte în articol: sport dorinel dorinel munteanu