x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ / “Ne-am adaptat regulamentului”

CFR CLUJ / “Ne-am adaptat regulamentului”

15 Ian 2009   •   00:00

Daniel Stanciu, impresarul noului consilier sportiv al campioanei, Duşan Uhrin jr, a lămurit situaţia contractuală a antrenorului ceh, dezvăluind şi faptul că, din vară, acesta va deveni director tehnic.



Despre atacurile lansate în direcţia lui Duşan Uhrin jr dinspre câţiva antrenori din Liga 1, dar şi despre lacunele evidente ale regulamentului FRF, Stanciu a spus: “Nu am făcut altceva să ne adaptăm la un regulament prost făcut, să ne prevalăm de el. Mai exact de o frază ambiguă şi este vina FRF că nu a întocmit un regulament complet. Unele persoane din cadrul Federaţiei au sărit deja să ameninţe că Duşan Uhrin şi CFR Cluj vor fi sancţionaţi, s-au antepronunţat, dar au făcut acest lucru, de fapt, pe propria lor prostie. Am observat că a fost atacat de colegi de-ai săi, care de fapt ar fi trebuit să fie de partea lui pentru că nu se ştie niciodată când vor ajunge în aceeaşi situaţie. Cel mai nemulţumit ar fi trebuit să fie Marian Iancu, însă acesta a dat dovadă de mult fair-play, fiind primul care a sărit în sprijinul nostru. De altfel, Duşan i-a mulţumit şi într-o convorbire privată”.

JINDRA, DETURNAT DE LA PRAGA
“Conform înţelegerii verbale pe care o avem la această oră cu CFR Cluj s-a stabilit ca, din vară, Duşan să fie director tehnic. A mai avut oferte bune din Rusia şi din Austria şi din Turcia. El nu a judecat prin prisma criteriului financiar, ci a făcut-o profesionst, preferând să rămână într-un fotbal pe care îl cunoaşte”. Daniel Stanciu a vorbit şi despre antrenorul principal, Ales Jindra: “La 35 de ani, Ales este unul dintre antrenorii tineri cei mai apreciaţi în fotbalul din Cehia. Duşan l-a deturnat, practic, pentru că Ales fusese ofertat şi urma să preia postul de antrenor secund la Sparta Praga”.

×
Subiecte în articol: sport