x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Saint-Etienne se teme de retur

CFR Cluj - Saint-Etienne se teme de retur

de Ionut Paduraru    |    19 Iul 2005   •   00:00
CFR Cluj - Saint-Etienne se teme de retur

Dupa 1-1 in meciul-tur, de la Cluj, antrenorul lui Saint-Etienne, Elie Baup, este de parere ca sansele celor doua echipe de a se califica in semifinalele Cupei UEFA Intertoto raman egale.

"Am disputat un meci dificil. Romanii s-au bazat pe faptul ca sunt jucatori atletici, iar terenul nu a fost foarte bun. Cred ca momentul-cheie al meciului a fost penalty-ul aparat de Janot. Acesta a dat putina incredere echipei. Remiza este buna pentru retur, dar sansele sunt egale", a spus antrenorul francezilor. El a adaugat ca CFR Cluj este mai puternica decat Neuchatel, echipa eliminata in turul precedent al competitiei: "Sunt jucatori puternici si experimentati, care stiu sa gestioneze bine momentele bune si cele slabe".

MULTUMIRE. Si site-ul oficial al gruparii franceze noteaza ca rezultatul de la Cluj este multumitor. "La final, verzii pot fi multumiti de remiza obtinuta dupa o lupta grea in Transilvania. Ei nu au cazut in capcana intinsa de Dorinel Munteanu si pot spera ca se vor califica in turul urmator", a notat site-ul, mentionand ca jucatorii lui Saint-Etienne au fost surprinsi de angajamentul romanilor. Meciul-retur dintre cele doua echipe se va disputa la 24 iulie pe stadionul Geoffroy Guichard din Saint-Etienne, de la ora 19:00.

×
Subiecte în articol: sport