x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Start spre Europa

CFR Cluj - Start spre Europa

de Vicentiu Neagoe    |    16 Iun 2007   •   00:00
CFR Cluj - Start spre Europa
Sursa foto: MIRCEA ROSCA (C)/

Reunire fără majoritatea lusitanilor

Clujenii s-au reunit ieri sub comanda unui nou cuplu de antrenori, Ioan Andone şi Romulus Gabor, de la antrenament lipsind zece fotbalişti, majoritatea portughezi.

Ardelenii şi-au inceput pregătirile pentru noul sezon, de la reunire lipsind nu mai puţin de zece jucători. Semedo şi Didy au programate nunţile in această perioadă, iar Fredy, Toni, Cadu, Manuel Jose, Pedro Oliveira şi Dani sunt invitaţi la căsătoria lui Semedo. De asemenea, a absentat şi Amoreirinha, aflat cu naţionala Under 21 a Portugaliei la CE din Olanda. A lipsit şi bolivianul Mojica, care a fost imprumutat la o echipă din Portugalia, Ioan Andone dorind insă să-l vadă la lucru.

PLECĂRI. Din lot nu mai fac parte Jula, Coroian, Toma, Tilincă, Bucurică, Florin Dan, Miclăuş, Chihaia, Roszel şi Martin Tudor. Acesta din urmă a semnat un contract valabil pe doi ani cu concitadina Universitatea Cluj, urmănd să incaseze 100.000 de euro pe sezon. De asemenea, Chihaia, Roszel şi Florin Dan au plecat la UTA. Noutăţile din lot sunt portarul Nuno Claro şi jucătorii de cămp Trică, Mureşan, Ogbonna şi Sandberg. "Sper să mă impun ca titular, să fiu om de bază in echipă şi să avem rezultate mai bune ca anul trecut. Nu voi avea rău de inălţime in clasament, pentru că am 1,88 metri", a spus proaspăt internaţionalul Gabriel Mureşan.

SPERANŢE

"S-au plătit bani grei pentru jucători şi sper să luăm titlul anul acesta. Am dat multe goluri in Bulgaria, dar am oprit căteva şi pentru CFR. Imi doresc să joc bine şi să ajung din nou la echipa naţională"
Eugen Trică mijlocaş CFR Cluj

Şapte amicable

Clujenii vor intreprinde două turnee in Austria, unde vor susţine şapte partide amicale. In primul stagiu, cel de la Kossen (18-28 iunie), feroviarii clujeni vor intălni la 24 iunie pe Austria Viena şi la 26 pe Red Bull Salzburg, campioana Austriei. In cea de-a doua perioadă, la Kaprun (3-16 iulie), ardelenii vor intălni următorii adversari: la data de 5 iulie Metalurg Doneţk (Ucraina), 7 iulie Hibernian (Scoţia), 10 iulie Spartak Moscova (Rusia), 13 iulie Lech Poznan (Polonia), 15 iulie Victoria Plzen (Cehia). La 21 iulie, cu ocazia centenarului clubului, CFR va intălni pe Benfica Lisabona.

×
Subiecte în articol: sport iulie