x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Uhrin, înlocuit de Conceicao

CFR Cluj - Uhrin, înlocuit de Conceicao

de Ionut Paduraru    |    06 Apr 2009   •   00:00

La nici 16 ore după ce echipa ardeleană a învins cu 3-0 pe FC Vaslui, conducerea clubului a decis înlocuirea tehnicienilor Dusan Uhrin şi Ales Jindra cu portughe­zul Antonio Conceicao.



Şedinţă-şoc, ieri dimineaţă, la sediul clubul din Gruia. Consilierul tehnic Dusan Uhrin şi antrenorul principal Ales Jindra au fost demişi, cuplului ceh reproşându-i-se rezultatele din acest retur, jocul lipsit de idei, dar şi conflictul cu o parte dintre jucători.

"Este adevărat, am fost demis, dar mai multe nu are rost să spun acum. Nu am înţeles prea multe, dar motivul invocat nu este real. Este total fals", a declarat Uhrin ieri dimineaţă, după şedinţa de
la sediul clubului.

În locul celor doi a fost numit portu­ghe­zul Antonio Conceicao, cel care se afla încă de sâptămâna trecută la Cluj, asis­tând şi la partida de sâmbătă cu FC Vas­lui.

Ieri, începând cu ora 11:00, Conceicao a condus primul antrenament la CFR, ca­re a avut loc la baza CMC, iar după-amia­ză a fost prezentat oficial, într-o confe­rin­ţă de presă. Tehnicianul portughez a fost aproape de a o prelua pe CFR şi în vara trecută, după demiterea lui Ioan Andone.

Noul antrenor al lui CFR, pe numele său complet Antonio Conceicao da Silva Oliveira, are 47 de ani şi a mai pregătit în trecut pe Sporting Braga B, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal şi Trofense. La Estrela Amadora, Conceicao l-a avut elev pe actualul fundaş dreapta al campioanei en-titre, Tony da Silva.

×
Subiecte în articol: sport