x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Champions League: Steaua - Lyon / 3 - 5

Champions League: Steaua - Lyon / 3 - 5

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Oct 2008   •   00:00

GOL!!! Fred reuseste dubla cu un sut la coltul lung dupa ce Mounier s-a jucat cu apararea stelista (min 90)
GOL!!! Benzema inscrie pentru Lyon dupa o centrare a lui Juninho iar francezii preiau pentru prima oara conducerea in acest meci (min 70)
GOL!!! Petre Marin greseste la marginea careului, Toulalan il pacaleste pe Ghionea, ii paseaza in centru lui Fred si brazilianul il executa pe Zapata (min 69)
GOL!!! Ovidiu Petre readuce in avantaj pe Steaua dupa o alta lovitura de colt executata foarte bine de Nicolita (min 45)
GOL!!! Grosso centreaza in mijlocul careului, Benzema, nemarcat, inscrie fara probleme (min 32)
GOL!!! Keita reduce din avantajul Stelei cu un voleu puternic din coltul careului. Pozitia sa este suspecta de offsaid (min 24)
GOL!!! Nicolita se lupta cu Grosso si obtine un corner. Acelasi Nicolita executa pentru Goian care in invinge pe Lloris cu o lovitura cu umarul de la 8 metri. Portarul lyonez a avut un aport important la acest gol (min 11)
GOL!!! Arthuro inscrie cu capul de la 6 metri dupa o centrare a lui Ogararu (min 8)



Fără victorie în actuala stagiune a UCL şi cu doar 16.000 de suporteri în tribune. Aşa îşi aşteaptă steliştii adversarul, Olympique Lyon, astăzi în Ghencea.  În plus, atmosfera tensionată din lotul pregătit de Marius Lăcătuş dă loc la cele mai sumbre speculaţii.

După succesele reputate de CFR în competiţie, ochiul microbistului se uită pe hârtie şi se întreabă: Steaua poate fi o campioană şi în UCL? Dacă e să ne luăm după Gigi Becali, cu siguranţă că poate. Dacă este să privim după rezultate şi joc, echipa lui Lăcătuş este păgubită de scandalurile interne, de năravul patronului ori de neputinţa unor jucători de a face fotbal de performanţă. Pe de altă parte, nici Lyon nu vine la Bucureşti marcată de reuşite. În Liga Campionilor nu a rupt gura târgului iar în campionat nu a reuşit victorii în ultimile două etape. Astfel, echipa lui Claude Puel conduce în clasament la doar o singură lungime de barcă. Miei sau zmei?, pare a fi întrebarea pe care şi-o pun toţi susţinătorii fotbalului românesc pentru această seară. De miei, de oile lui Gigi ne-am săturat. Zmeii par singura alternativă acceptată pentru a demonstra că în Ghencea fotbalul şi performanţa se pot face şi fără sacoşele pline cu bani!

×
Subiecte în articol: sport