x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CM de Gimnastica - Selariu se bate pentru aur

CM de Gimnastica - Selariu se bate pentru aur

de Dragos Stoica    |    23 Noi 2005   •   00:00

Cel mai titrat gimnast al Romaniei, Marius Urzica, a ratat ieri ambele finale pe aparate la Campionatele Mondiale din Australia.

RETRAGERE. Sportivul a obtinut doar 9,025 la cal cu manere si 8,700 la paralele, note cu care n-a reusit clasarea in primii opt. Inainte de plecarea spre Melbourne, Urzica declarase ca aceasta va fi ultima lui competitie din cariera. "Concursul e concurs. Personal, mi-e greu sa comentez ceva despre cum a mers concursul pentru Marius. Oricat de dezamagiti suntem noi, ceilalti, nu cred ca-l depasim in suparare pe Marius, care si-ar fi dorit enorm inca o medalie inaintea retragerii", a declarat secretarul general Adrian Stoica, care se va infrunta cu sportivul in alegerile pentru postul de presedinte al FRG.

CALIFICATI. Razvan Selariu s-a calificat ieri in finala la individual compus, fiind singurul sportiv roman care a concurat la toate cele sase aparate. Dupa parcurgerea tuturor probelor, Selariu s-a clasat pe locul al cincilea. De asemenea, ceilalti romani calificati in finale sunt Marian Dragulescu, la sol, unde a avut cea mai mare nota din concurs (9,650), si sarituri, Alin Jivan (sarituri) si Ioan Suciu (cal cu manere). (Dragos Stoica)

×
Subiecte în articol: sport