x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Colaborarea lui Emma Răducanu cu noul antrenor Dmitri Tursunov va fi momentan una de probă

Colaborarea lui Emma Răducanu cu noul antrenor Dmitri Tursunov va fi momentan una de probă

02 Aug 2022   •   11:20
Colaborarea lui Emma Răducanu cu noul antrenor Dmitri Tursunov va fi momentan una de probă
Sursa foto: Hepta

Superstarul tenisului britanic Emma Răducanu va avea un nou antrenor în loja sa începând cu turneul Citi Open de la Washington. Britanica a făcut o înțelegere cu Dmitry Tursonov, dar aceasta nu este o mutare permanentă, cel puțin nu încă.

Campioana de la US Open i-a luat prin surprindere pe cei mai mulți experți în tenis săptămâna trecută, când s-a aflat că lucrează cu fostul jucător din top 20, Tursunov, înaintea turneului nord-american pe hard.

Rusul Tursunov a avut succes în ultimii ani, el fiind mentorul lui Anett Kontaveit, când aceasta a ajuns pe locul 2 în clasamentul WTA la începutul anului 2022, cel mai înalt din carieră. Decizia estonei de a se asocia cu Tursunov a ridicat semne de întrebare, în special din cauza naționalității sale, Kontaveit recunoscând în iunie că s-a despărțit de rus deoarece nu a putut călători în întreaga lume din cauza restricțiilor.

Acordul dintre Răducanu și Tursunov, însă, este doar pe termen scurt, jurnalistul de tenis Ben Rothenberg dezvăluind pe Twitter că deocamdată vor lucra împreună doar la Citi Open și Canadian Open.

„Emma Răducanu spune că această săptămână (și săptămâna trecută) cu antrenorul Dmitry Tursunov este una de probă și nu va fi permanentă. Ea a spus că Tursunov are deja angajamente preexistente pentru Toronto săptămâna viitoare", a scris el.

Numărul 1 britanic s-a despărțit de Torben Beltz, al treilea ei antrenor, după mai puțin de un an, în luna aprilie și a lucrat tot ocazional cu antrenori de la LTA.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: emma raducanu