x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Comparat cu Maradona

Comparat cu Maradona

de Ionut Paduraru    |    29 Aug 2007   •   00:00
Comparat cu Maradona
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Inaintea meciului retur dintre Steaua şi Bate Borisov, presa din Belarus l-a caracterizat drept "arogant" pe Gică Hagi.

Inaintea meciului retur dintre Steaua şi Bate Borisov, presa din Belarus l-a caracterizat drept "arogant" pe Gică Hagi. Cotidianul Segodnia l-a acuzat pe tehnicianul "roş-albaştrilor" că a refuzat să stea de vorbă cu ziariştii din Belarus.

Hagi a fost criticat pentru prima dată de ziarul Segodnia după meciul tur, deoarece antrenorul romăn a refuzat să vină la conferinţa de presă alături de omologul său de la BATE, Igor Kriuşenko. Cotidianul şi-a continuat atacul şi ieri, acuzănd atitudinea lui Hagi faţă de presa bielorusă. "Nici un ziarist nu a putut lua legătura cu el, deşi acesta vorbeşte engleza şi spaniola. Maradona din Carpaţi este asemănător in comportament cu prototipul argentinian. Acum este in conflict cu patronul clubului, situaţie care pare să fi atins apogeul, deşi arogantul romăn susţine contrariul. O infrăngere a Stelei ar accelera acest conflict, iar noi nu am avea nimic impotrivă dacă s-ar intămpla aşa", a scris Belarus Segodnia. Din Belarus s-au acreditat doar şase jurnalişti.

CASA INCHISĂ. FC Steaua a anunţat marţi seară, pe site-ul său oficial, că biletele pentru partida retur cu BATE Borisov au fost văndute in totalitate. Marţi, de la ora 16:00, clubul Steaua pusese in vănzare ultimele 1.200 de tichete pentru acest meci, situate in sectoarele 35 şi 36 ale peluzei a doua. Cele 1.200 de tichete fuseseră returnate de clubul BATE Borisov, care a fost insoţită la Bucureşti de un număr foarte redus de suporteri. FC Steaua a pus in vănzare pentru această partidă un număr total de 23.000 de bilete.

Vor Lazio

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, i-a ironizat pe rivalii de la Dinamo după ce au fost eliminaţi de Lazio in turul trei preliminar al Ligii Campionilor: "Dacă Steaua avea 1-0 la pauză, nu o mai intorcea nici cea mai mare echipă din lume, nici Real Madrid, nici Barcelona. Cum să pierzi calificarea cănd ai avantaj la pauză?! Imi doresc să cădem cu Lazio in grupe, să se vadă diferenţa. Lazio nu e o echipă slabă, dar nici puternică nu e". Dorinţa lui Becali este insă imposibil de indeplinit la tragerea la sorţi de măine, Steaua şi Lazio făcănd parte din aceeaşi grupă valorică, a treia.

×
Subiecte în articol: sport