x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Concluzie CCA / Arbitraje bune

Concluzie CCA / Arbitraje bune

de Ionut Paduraru    |    03 Mar 2009   •   00:00
Concluzie CCA / Arbitraje bune

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a recunoscut ieri că Ovidiu Haţegan, "centralul" partidei Steaua – FC Vaslui, trebuia să îl elimine pe Pavlovici pentru cotul în nas aplicat atacantului Bogdan Stancu.



"A greşit prin neeliminarea jucătorului Pavlovici de la Vaslui la acea lovire cu cotul. De fapt, neluarea unor măsuri disciplinare, erau de luat unele. Şi Ogăraru, dar vorbesc la general acum, nu mai dau nume. Nu a fost o tentă pro echipă la Haţeganu. Au fost greşeli şi de o parte şi de alta. Greşelile nu pot fi într-un meci egale. Bine ar fi să nu existe greşeli. Nu are Haţeganu nimic cu nici una dintre echipe", a spus Constantin. "Cei de la Steaua nu au de ce să se plângă, arbitrul a fost corect! Am vorbit doar de trei ori în toată viaţa mea cu el", a declarat şi Adrian Porumboiu, finanţatorul vasluienilor.

Şeful CCA consideră că arbitrii s-au descurcat în general bine în prima etapă a returului, alte greşeli înregistrându-se doar la partida Poli Iaşi – Universitatea Craiova, scor 1-0, condusă de Sorin Corpodean. "Cu excepţia zilei de vineri, când au fost unele greşeli, la celelalte şapte jocuri arbitrajele au fost bune. La meciul de la Iaşi a existat un plasament greşit la finalul meciului, a fost o ţinere la jucătorul Tănase. Iar la faza cu Mitchell, imaginile nu ne ajută. Dacă urmărim doar mâna putem spune că nu s-a întâmplat nimic, însă din lateral se poate să fi existat un contact", a explicat Gheorghe Constantin.

×
Subiecte în articol: sport