x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Copos - "Sa fie ca la fabrica!"

Copos - "Sa fie ca la fabrica!"

de Marius Mihalcea    |    09 Noi 2006   •   00:00
Copos  -  "Sa fie ca la fabrica!"

Desi este in prezent un prosper om de afaceri, patronul giulestenilor, George Copos, a ramas ancorat in trecut, cand a fost un membru marcant al UTC, si le-a transmis jucatorilor inca un indemn mobilizator.

Omul numarul unu de la gruparea de langa podul Grant nu se dezminte. Mereu in contradictie cu subalternii sai, Copos n-a salutat victoria la scor obtinuta de "alb-visinii", 7-0 cu Otelul, considerand-o un accident. In schimb, le-a cerut jucatorilor si staff-ului tehnic sa munceasca pe branci, chiar daca au primele blocate, decizie pe care a luat-o cu inima indoita, dupa cum a tinut sa specifice.

POVATA. "Imi doresc ca baietii sa mearga mai departe, atat in cupa noastra, cat si in Cupa UEFA. Dar ca sa mearga mai departe, chiar ca trebuie sa muncim ca in fabrica, adica sa avem o strategie clara, sa avem o mentalitate de invingatori, sa urmarim obiectivele fixate si sa ne supunem unui program riguros pentru a le indeplini", a scris fostul vicepremier in ultimul mesaj ce si l-a postat pe blog-ul personal.

EXPLICATIE. Copos considera ca blocarea primelor jucatorilor este o decizie benefica, ea fiind in masura sa-i motiveze si mai mult pe elevii lui Razvan Lucescu: "Credeti ca mie mi-a fost chiar asa de usor sa zic «gata cu primele de joc pana nu ajungeti pe locul 3... 2... 1?». Eu sunt convins ca avem o echipa excelenta, demna de performanta adevarata, numai ca trebuie sa mai umblam la motivarea jucatorilor. Am convingerea ca actul este stimulativ si poate duce la indeplinirea obiectivelor". Rapidistii au primit dupa victoria de la Galati numai 50% din primele restante, conform unui amendament al ROI despre care nu au fost insa informati.

CONCEPTIE
"Un jucator motivat poate face minuni si, din acest unghi de vedere, apreciez ceea ce s-a intamplat la Galati. Asa ar putea si ar trebui sa fie Rapidul mereu. Trebuie sa avem o mentalitate de invingatori si responsabilitate si trebuie sa muncim ca in fabrica daca vrem sa reusim sa mergem mai departe"
  • George Copos
    patron Rapid
  • APEL
    George Copos nu a uitat nici de suporterii rapidisti, care si-au dat din nou in petic la Galati si pe drumul de intoarcere spre Bucuresti, cand au furat tigari, bauturi alcoolice si deodorante din mai multe magazine din satul Vizireni. "Ei trebuie sa evite orice tentativa de a fi atrasi in altercatii straine spiritului rapidist. Haideti sa aratam cu totii sportivitate si fair-play atat in tribune, cat si pe teren", a spus patronul feroviarilor.
    ×
    Subiecte în articol: sport copos