x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Coşmar cu terenul

Coşmar cu terenul

de Mihai Igirosanu    |    21 Feb 2008   •   00:00
Coşmar cu terenul


Conducătorii “roş-albaştrilor” au primit cu multă îngrijorare veştile referitoare la calitatea precară a gazonul de pe Stadionul Emil Alexandrescu.

STEAUA - Gazonul de la Iaşi creează insomnii în Ghencea


Conducătorii “roş-albaştrilor” au primit cu multă îngrijorare veştile referitoare la calitatea precară a gazonul de pe Stadionul Emil Alexandrescu.

Meciul de debut al Stelei din actualul sezon, programat duminică, la Iaşi, ridică mari probleme. “Nu ne e teamă de meciul cu Iaşi, avem emoţiile specifice oricărui început de campionat, dar ne e frică de gazon, terenul este destul de prost acolo. Sper însă ca la ora meciului să fie practicabil. Dacă terenul nu este bun, atunci meciul nu se va juca”, a anuţat, categoric, preşedintele grupării din Ghencea, Valeriu Argăseală. O altă problemă, legată de întârzierea “cărţii verzi” a atacantului columbian, Jose “Pepe” Moreno, a fost lămurită de managerul Adrian Ilie. “Sunt sigur că Jose Moreno va juca împotriva lui Poli Iaşi. Nu ştiu dacă o vom primi în cursul zilei de astăzi (n.r. – ieri), însă, până la ora jocului, cartea verde va ajunge în România, iar Moreno va putea evolua”. Ilie a mai anunţat că “Zaharia va pleca de la Steaua cu siguranţă. FC Vaslui şi Tianjin Teda îl doresc. El a şi ajuns la un acord cu chinezii, mi-a arătat contractul, dar mai rămâne să primim un fax că transferul s-a concretizat”.

 

Optimism în Dealul Copoului

Preşedintele lui Poli Iaşi, Sorin Boca, s-a arătat încrezător în şansele echipei sale. “E un meci teribil de greu, suntem conştienţi de asta. Ne vom agăţa de fiecare punct pentru a scăpa de retrogradare, iar duminică suntem convinşi că putem să învingem Steaua. Avem şi noi atuurile noastre. Terenul e destul de greu din câte am văzut, jucăm acasă, stadionul va fi arhiplin, aşa că avem motive să fim optimişti. Trebuie să fii nebun să spui că Steaua nu are prima şansă, dar asta nu înseamnă că băieţii nu vor lupta până la epuizare pentru un rezultat favorabil.” Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului Poli Iaşi, Petru Radu, a declarat tot ieri că, “probabil în trei săptămâni, toate datoriile grupării ieşene vor fi achitate”.

 

×
Subiecte în articol: sport