x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cot la cot cu fanii

Cot la cot cu fanii

de Vlad Ionescu    |    27 Apr 2010   •   00:00
Cot la cot cu fanii
Sursa foto: /Gsp/Intact Images

Băieţii de la Steaua sunt aproape de finala Cupei Cupelor, după victoria cu 32-28 (14-10) obţinută pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor, în faţa echipei spaniole Fraikin BM Granollers.



Împinşi de la spate de peste 5.000 de fani, care au făcut ca tribunele Polivalentei bucureştene să pară neîncăpătoare, "roş-albaştrii" au compensat subţirimea lotului prin atitudine şi dăruire. Avantajul de patru goluri este important, dar nu decisiv, astfel că totul se va decide în partida-retur, programată duminică, pe teren spaniol.

ANTRENORUL BOZO RUDICI A INTRAT PE TEREN ŞI A ÎNSCRIS UN GOL
"Nu cred că este suficientă această diferenţă de patru goluri, care reprezintă foarte puţin în handbal. Nu cred că vom reuşi să obţinem calificarea dacă în retur vom intra cu altă atitudine decât cea de azi", a declarat Marius Stavrositu, cel mai bun om de pe teren. "Chiar vorbeam în vestiar că avem nevoie de o victorie la patru-cinci goluri. Ne bucurăm foarte mult că am reuşit, însă meciul-retur va fi mult mai greu. Vom merge în Spania să ne calificăm.

Ar fi extraordinar să jucăm finala tot în Sala Polivalentă", a adăugat Ionuţ Georgescu, un alt jucător esenţial în angrenajul Stelei. Colegul său, Dan Savenco, a remarcat atmosfera extraordinară creată de suporteri, care a fost cu totul alta decât cea de la Chiajna, unde Steaua joacă în mod obişnuit: "A fost prima dată când am jucat la Polivalentă, într-o astfel de atmosferă. Le mulţumim fanilor". În cealaltă semifinală, Gummersbach (Germania) a învins cu 30-26 pe San Antonio (Spania).

×
Subiecte în articol: sport