x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu Grigore şi cu Perjă

Cu Grigore şi cu Perjă

de Marius Mihalcea    |    19 Sep 2007   •   00:00
Cu Grigore şi cu Perjă

Cristiano Bergodi nu va putea conta in meciul de măine de la Nürnberg, din prima manşă a Cupei UEFA, pe două dintre piesele sale de bază.

FC NÜRNBERG - RAPID

Cristiano Bergodi nu va putea conta in meciul de măine de la Nürnberg, din prima manşă a Cupei UEFA, pe două dintre piesele sale de bază. Astfel, Costin Lazăr, care nu a putut evolua nici in derby-ul cu Steaua, nu va face deplasarea in Germania, accidentarea la gleznă suferită de titularul postului de mijlocaş la inchidere in partida cu "U" Craiova dovedindu-se mai serioasă decăt a părut la prima vedere. "In pare rău că nu pot fi pe teren cu Nürnberg, dar am incredere in colegii mei. Sper să joc insă in partida retur şi să calificăm Rapidul in grupele Cupei UEFA", a spus Lazăr. In locul acestuia, Bergodi va juca la inchidere cu Nicolae Grigore. Cel de-al doilea jucător care-i va lipsi tehnicianului italian in disputa cu Nürnberg este Marius Constantin, fundaşul central fiind suspendat. "Nu-mi fac probleme, fiindcă il am acolo pe Dănuţ Perjă", a spus Bergodi.

Soluţie

Florin Constantinovici este favorit să preia postul de director sportiv al grupării feroviare, care a rămas vacant după ce Viorel Moldovan a plecat la Unirea Urziceni. "Am purtat o discuţie cu domnul Copos, insă sunt puţin in dubiu, deoarece eu sunt implicat la echipa naţională de tineret şi la o grupă de juniori ’93. Mă tentează insă o revenire la Rapid, fiindcă iubesc acest club", a spus Constantinovici.

×
Subiecte în articol: sport