x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Otelul lupta cu Dinamo Tirana

Cupa UEFA - Otelul lupta cu Dinamo Tirana

26 Iun 2004   •   00:00

Otelul Galati va juca in primul tur preliminar al Cupei UEFA cu formatia albaneza Dinamo Tirana.

Turul are loc la 15 iulie la Tirana, iar returul, la 27 iulie la Constanta. Steaua va intra in "focuri" in turul doi preliminar, a carui tragere la sorti este programata la 30 iulie.

NECUNOSCUTA. Antrenorul galatenilor, Sorin Cartu, spune ca nu stie prea multe lucruri despre adversara pe care o va intalni gruparea de la Dunare. "Nu cunosc deloc fotbalul albanez, dar stiu ca au progresat foarte mult in ultimul timp. Mi-e putin frica pentru ca nationala lor a batut Rusia in preliminariile Euro 2004. Totusi, nici nu se pune problema victoriei. Trebuie sa castigam", a spus tehnicianul Otelului. Pana la primul meci din UEFA, Cartu spera sa-si intareasca lotul.

VICECAMPIOANA. Dinamo Tirana a terminat pe locul 2 in campionat, la 9 puncte de campioana SK Tirana. Echipa albaneza a castigat de 16 ori titlul, ultima data in 2002, si de 13 ori Cupa Albaniei. Din decembrie 2002 pana in aprilie 2003, Dinamo Tirana a fost antrenata de Aurel Ticleanu. Anul trecut, echipa a fost preluata de Sulejman Demollari, cel care, ca jucator, a evoluat la Dinamo Bucuresti. El nu a rezistat insa prea mult. In prezent, formatia din Tirana este pregatita de Vasil Bici.

×
Subiecte în articol: sport tirana